Rachael Wing

Media

Pressbilder

Rachael Wing debuterade som sextonåring med Star-Crossed (Hata Romeo, utkom på svenska 2008, reds. anm.), en berättelse som hon påbörjade redan som fjortonåring på en webbsajt, bara för skojs skull. Hon gillar att uppmuntra andra unga till att utveckla sina fritidsintressen på internet eftersom hon tycker att det är en bra plattform. "Jag använde internet mycket och insåg att jag kunde hålla på med mina hobbies på nätet. Det finns inte mycket tid för kreativt skrivande i skolan så på det här sättet kunde jag göra det jag gillade samtidigt som andra fick läsa det. Men aldrig att jag drömde om att det jag skrev faktiskt skulle bli till en bok!"

Rachel bor och studerar för närvarande i Oxford, men har rest över hela världen genom sina intressen för teater och konstnärliga ämnen. Hon är en talangfull tonåring som fortfarande gillar att chatta med sina vänner på msn, shoppa och äta Ben & Jerry-glass!

Relaterat

Hata Romeo

Om boken

När Jen får huvudrollen i skolans uppsättning av Romeo och Julia är det en dröm som går i uppfyllelse. Men lyckan blir kort, det visar sig nämligen att killen som spelar Romeo är Chris Banner - hennes absolut värsta fiende. Jen kan inte tänka sig att ens gå i närheten av honom. Men ödet vill annorlunda ...

"En bok som gjord för sträckläsning."
Nerikes Allehanda "En av de bästa böcker jag läst!"
Bokbruden

Rachael Wing var bara sexton år när hon debuterade med denna härligt romantiska kärleksroman. En nutida Romeo och Julia-berättelse som vibrerar av starka känslor.

Rachael Wing

Hata Romeo