Rachael Wing

Media

Pressbilder

Rachael Wing debuterade som sextonåring med Star-Crossed (Hata Romeo, utkom på svenska 2008, reds. anm.), en berättelse som hon påbörjade redan som fjortonåring på en webbsajt, bara för skojs skull. Hon gillar att uppmuntra andra unga till att utveckla sina fritidsintressen på internet eftersom hon tycker att det är en bra plattform. "Jag använde internet mycket och insåg att jag kunde hålla på med mina hobbies på nätet. Det finns inte mycket tid för kreativt skrivande i skolan så på det här sättet kunde jag göra det jag gillade samtidigt som andra fick läsa det. Men aldrig att jag drömde om att det jag skrev faktiskt skulle bli till en bok!"

Rachel bor och studerar för närvarande i Oxford, men har rest över hela världen genom sina intressen för teater och konstnärliga ämnen. Hon är en talangfull tonåring som fortfarande gillar att chatta med sina vänner på msn, shoppa och äta Ben & Jerry-glass!

Relaterat

Kärlek

Om boken

Holly är bästis med Wes och kär i Jonah. Eller? När midsommarnattens krafter sätter in är allt upplagt för förvecklingar. Romantiken flödar i ny härlig kärleksroman för alla unga chick lit-älskare, skriven av Hata Romeo-författaren Rachael Wing.

Rachael Wing

Kärlek