bok

Hata Romeo

Rachael Wing

Författare

Beskrivning

2008-01-17
12-15

Författare

Rachael Wing

När Jen får huvudrollen i skolans uppsättning av Romeo och Julia är det en dröm som går i uppfyllelse. Men lyckan blir kort, det visar sig nämligen att killen som spelar Romeo är Chris Banner - hennes absolut värsta fiende. Jen kan inte tänka sig att ens gå i närheten av honom. Men ödet vill annorlunda ...

"En bok som gjord för sträckläsning."
Nerikes Allehanda

"En av de bästa böcker jag läst!"
Bokbruden

Rachael Wing var bara sexton år när hon debuterade med denna härligt romantiska kärleksroman. En nutida Romeo och Julia-berättelse som vibrerar av starka känslor.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

12-15

Originaltitel

Star-Crossed

Originalspråk

Svenska

Översättare

Benedicte Callert

Publiceringsdatum

2008-01-17

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789173710145

Antal Sidor

208

Ryggbredd (mm)

19

Höjd (mm)

200

Vikt (kg)

0.35

Bredd (mm)

138

Recensioner

tonarsboken.blogspot.com

”helt underbar”

"Jag tycker boken är helt underbar. Det är en modern Romeo och Julia berättelse"

 

Kärlek

Om boken

Holly är bästis med Wes och kär i Jonah. Eller? När midsommarnattens krafter sätter in är allt upplagt för förvecklingar. Romantiken flödar i ny härlig kärleksroman för alla unga chick lit-älskare, skriven av Hata Romeo-författaren Rachael Wing.

Rachael Wing

Kärlek

Relaterat

Handbok för superhjältar

Om boken

”Du kan fly från dina fiender, men du kan inte fly från dig själv.”
Lisa har det inte lätt. Just nu bor hon hos sin mormor, eftersom hennes mamma jobbar i en annan stad. Problemet är bara att Lisa vantrivs något fruktansvärt i sin nya skola, där hon blir mobbad av ett killgäng.En dag när Lisa, i vanlig ordning, jagas av killgänget rymmer hon in på biblioteket. Där, längst ner på en hylla, står en bok som liksom lyser. Lisa dras till hyllan och får fram boken som har det besynnerliga namnet "Handbok för superhjältar". Märkligt nog är inte boken registrerad i bibliotekets system, och bibliotekarien viskar till Lisa att det nog är så att handboken helt enkelt ska följa med Lisa hem och stanna där. Och i det ögonblicket börjar Lisas resa mot att bli superhjälten Röda masken!Böckerna om Röda Masken har på kort tid tagit Sverige med storm och sålt över 1,5 miljoner exemplar. Det är fartfyllda, färgstarka och spännande berättelser − med en hjältinna som man bara måste älska! Ett slags modern Pippi Långstrump med superkrafter som skildras med fantastiska illustrationer. I denna samlingsvolym är de fyra första böckerna samlade i en lyxig utgåva med extramaterial.

"Boken är fullkomligt lysande. Den passar alla barn och även de som inte är så sugna på att läsa blir lockade. Förutom de grymt tecknade bilderna så är storyn fantastisk och inspirerar barn att tro på sin egen förmåga. /…/ Boken borde vara obligatorisk i alla skolbibliotek."Läsarrecension Adlibris

Elias Våhlund, Agnes(Agnieszka) Våhlund, Agnes Våhlund

Handbok för superhjältar

Sol och blodbad

Om boken

Trodde du att vampyrer hatar sol? Glöm det!
Familjen Rysberg har semester och ska resa till sitt hemland Transsylvanien. Där har Vampyrrådet nämligen byggt en ny badort – Vampire Beach – vid en soldränkt sandstrand vid havet. Och den är inte bara till för vampyrer. Tvärtom. Syftet är att locka vanliga, levande turister som är fulla av smaskigt blod ... Och för att vampyrerna också ska kunna njuta av sol och bad har man utvecklat en kräm med solskyddsfaktor 800. Låt blodbadet börja!Sol och blodbad är den andra fristående boken om Drak-Olle, Bettan, Vampyrella, Uffe och de andra karaktärerna i Familjen Rysberg, kända från den älskade SVT-serien.

Fredde Granberg, Mikael Riesebeck

Sol och blodbad