Magisk stickning för Harry Potter-fansen!

Publicerad:

2020-06-22

Harry Potters trollkarlsvärld är full av magi, mysterier och MASSOR av stickade saker! I den här boken finns 28 mönster i olika svårighetsgrad, alla inspirerade av de magiska Harry Potter-filmerna.

Den officiella boken med stickbeskrivningar ur Harry Potter-filmerna är här! Harry Potter. Magisk stickning tar dig med till Harry Potters förtrollade värld och hjälper dig att återskapa plagg och föremål hämtade drekt ur filmernas kostymförråd.

Boken innehåller 28 magiska stickbeskrivningar till tröjor, sockor och halsdukar, men även till söta mjukdjur, inredningsdetaljer och accessoarer inspirerade av filmernas trollkarlsvärld.

Stickbeskrivningarna innehåller tekniker för såväl nybörjare som vana stickare, till exempel flätstickning, flerfärgsstickning, spetsstickning, strukturstickning och pärlstickning. Varje projekt har markerats med svårighetsgrad och innehåller all information du behöver för att kunna återskapa dem i hemmets lugna vrå.

Förutom stickbeskrivningarna är boken full av roliga fakta, bakom kulisserna-skvaller, foton från filmerna och kostymskisser. Så dyk ner i den magiska världen, kalla till dig dina stickor, ditt garn och sätt igång. Det är dags att skapa stick-magi!

Relaterat

Harry Potter. Magisk stickning

Tanis Gray

Harry Potter. Magisk stickning

Relaterade artiklar

Sticka elevhemshalsduken från Harry Potter

Eleverna på Hogwarts är stolta över det elevhem de tillhör och visar det på en mängd olika sätt. Ett av de mest populära sätten att visa vilket elevhem man tillhör är med en så kallad elevhemshalsduk. Vi bjuder på stickbeskrivningen till elevhemshalsduken ur Harry Potter. Magisk stickning.