Anne-Marie Körling

Foto av:

Hugo Thambert
Anne-Marie Körling är lärare, föreläsare och författare och var under åren 2015 till 2017 Sveriges nationella läsambassadör. Under tjugo års tid har hon som uppskattad föreläsare besökt ett oräkneligt antal svenska skolor och pratat om bl.a. läs- och skrivundervisning, textsamtal, relationer och förhållningssätt i skolan samt vikten av läsning och hon har även har skrivit flera böcker om dessa ämnen. Barns rätt till meningsskapande och medbestämmande är något hon brinner för. Nödig (med illustrationer av Louise Winblad) är hennes första egna barnbok. Anne-Marie Körling tilldelades Svenska Barnboksakademins Eldsjälspris 2022.

Relaterat

Var är bebisen?

Om boken

Här är tallriken. Var är bebisen?
Här är pappa. Var är bebisen?
Här är badkaret. Men var är bebisen?Följ med in i ett härligt vardagskaos med mycket att titta på och känna igen! Leta efter bebisen i rum efter rum och följ spåren hela vägen till sängen där någon visst redan somnat sött …En småbarnsbok med ren upptäckarglädje för de allra yngsta. Genialisk i sin enkelhet, med en stark pedagogisk grund och på pricken för små utforskare.Författaren Anne-Marie Körling är lärare, tidigare läsambassadör och flitigt anlitad föreläsare landet runt. Illustratören Saga Bergebo vann Ung Svensk Form 2019 för sin bilderboksdebut Stjärnorna ser likadana ut överallt.Läs också: Vad gör alla?

Anne-Marie Körling, Saga Bergebo

Var är bebisen?

Relaterade artiklar

Upptäckarglädje för de minsta

Anne-Marie Körling är lärare, föreläsare och författare och var under åren 2015 till 2017 Sveriges nationella läsambassadör. Nu är hon aktuell med två geniala småbarnsböcker för de allra yngsta: Vad gör alla? och Var är bebisen?, fint illustrerade av prisade Saga Bergebo.