Samir Belarbi

Foto av:

Lina Eidenberg Adamo

Samir Belarbi, född 1972, jobbar till vardags som art manager på spelföretaget Mojang som står bakom det omåttligt populära spelet Minecraft. Dessförinnan var han under många år art director på spelföretaget King där han bland annat ansvarade för grafiken till CandyCrush Saga. Han har även ett förflutet som boxningstränare och har coachat flera boxare till mästerskapstitlar. Samir bor i Stockholm med sin fru och två barn. Han bokdebuterade 2021 med godnattäventyret Tigern kommer att äta upp mig!

Relaterat

Pixlarna

Om boken

"En lekfull bilderbok som spelar på den digitala värld de flesta barn tar del av dagligen och som därför kan locka lite extra. Den är smart, rolig och lockar till kreativitet."
Helhetsbetyg: 5 av 5. – Anna Bjurström. Bibliotekstjänst
En rolig och interaktiv bok i pixelartstil som uppmuntrar till kreativitet och eget skapande. För alla blivande Minecraft-fans!Pixlarna är pyttesmå, fyrkantiga och färgglada, men tittar man nära ser man att de är som vi. Vissa är glada, andra arga eller nyfikna. Nu klumpar de ihop sig och bygger något! Vi zoomar ut för att se vad det ska bli. Oj! Det blev visst ett litet djur som gillar att böka i jorden. Kan du gissa vad det är?Samir Belarbi jobbar till vardags som art manager på spelföretaget Mojang. Dessförinnan var han under många år art director på spelföretaget King där han bland annat ansvarade för grafiken till det omåttligt populära spelet Candy Crush Saga. Han debuterade 2021 med godnattäventyret Tigern kommer att äta upp mig!

Samir Belarbi, Samir Belarbi

Pixlarna

Relaterade artiklar

Unik, rolig och interaktiv bok i pixelartstil

Samir Belarbi har skapat en rolig och interaktiv bok i pixelartstil som uppmuntrar till kreativitet och eget skapande. För alla blivande Minecraft-fans!