Augustin Erba

Foto av:

Albin Händig

Augustin Erba är författare och journalist. Han har skrivit fyra hyllade romaner: Ensamhetens broar, Blodsbunden, Snöstorm och senast Den unge Walters lidanden. Efter att ha arbetat på Sveriges Radio och Dagens Nyheter är han numera förlagschef och förläggare på Piratförlaget.

Relaterat

Dödsmärkt

Om boken

Inte nog med att Vilma tvingats flytta till Göteborg, nästan blivit ihjälbränd av Diamantdraken och kidnappats till en främmande värld. Nu väntar det värsta i hennes trettonåriga liv. När hon tar på sig kristallglasögonen – de glasögon som gör att hon kan se slingerdörrar som leder till andra universum – gör hon en hemsk upptäckt: Personen i spegeln ser dödssjuk ut. Läkarna säger att det enda som kanske kan rädda henne är en njure från hennes pappa. Han som försvann på havet och som kan finnas precis var som helst. För att hitta honom behöver Vilma, Konrad och rektor Anna kristallkikaren, och då måste de än en gång ta sig genom slingerdörren i växthuset och förbi Diamantdraken.
Dödsmärkt är den tredje och avslutande delen i Augustin Erbas spänningsserie i ett multiversum där inget är som det verkar – eller är det kanske precis just så som det verkar?Pressröster om Det gula ljuset:"Erba skriver koncentrerat och med bra driv. Och inte sällan riktigt roligt." DN"Uppfriskande, skarpt och kul.” Sundsvalls Tidning"En överraskande, klurig och spännande bok." Kristianstadsbladet”En spännande start på en trilogi som man gärna vill läsa mer av.” BTJ

Augustin Erba

Dödsmärkt