Bulten Bulten

Alan Tapsell

Författare

Lennart Wallin

Illustratör

Beskrivning

1991-09-19

Författare

Alan Tapsell

Illustratör

Lennart Wallin

Detaljer

Bokinformation

Originaltitel

Pin Pin

Originalspråk

Svenska

Översättare

Barbro Lagergren

Publiceringsdatum

1991-09-19

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789119171726

Antal Sidor

56

Vikt (kg)

0.211

Format

Inbunden

 

Alan Tapsell, Lennart Wallin

Bulten Bulten

Relaterat

Superhjälteprinsessan

Om boken

När Thandi blir bjuden på maskerad av en klasskompis vet hon först inte alls vem hon ska klä ut sig till. Kan hon verkligen vara Pippi, Ironman eller Elsa i Frost? Hon ser ju inte alls ut som dem! Men mamma säger att det är klart att hon kan. Hon kan klä ut sig till vilken prinsessa eller superhjälte hon vill! Eller ännu bättre: hon kan vara en helt ny superhjälteprinsessa, Super T! Silverstövlar, regnbågstajts, glittrande mantel – nu kör vi!

En peppig hyllning till att upptäcka nya superhjältar, prinsessor och förebilder. En berättelse om att få vara precis den man är och precis den man vill vara.

Bakom texten står Emily Joof som bland annat skrivit den uppmärksammade bilderboken Det djupa blå (2021). Hon är även författare till ett flertal barnböcker med fokus på inkludering och mångfald. Lekfulla och färgsprakande bilder av Åsa Gilland, svensk illustratör bosatt i Jakarta, Indonesien. Hon har illustrerat en mängd böcker för brittiska och amerikanska förlag som publicerats runt om i världen och belönats med flera priser och utmärkelser.

Emily Joof, Åsa Gilland

Superhjälteprinsessan