bok

Bilar och traktorer och annat som rullar

Richard Scarry

Författare

Beskrivning

1991-05-01
3-6

Författare

Richard Scarry

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Originaltitel

Cars and Trucks and Things that go

Originalspråk

Svenska

Översättare

Gallie Eng

Publiceringsdatum

1991-05-01

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129598179

Antal Sidor

48

Ryggbredd (mm)

10

Höjd (mm)

210

Vikt (kg)

0.534

Bredd (mm)

260

 

Vi lär oss ABC

Om boken

En klassiker! Vi lär oss ABC är Richard Scarrys populäraste bilderbok Den har snart 50 år på nacken och precis som i alla hans böcker har djur huvudrollerna. Det myllrar av kul djurtyper och miljöerna är fulla av detaljer.
Vi lär oss ABC innehåller c:a 1.400 ord som är indelade i olika ämnesområden. Korta texter och massor med härligt, färgglada bilder gör boken lekfull och lättillgänglig. En bok som gör det extra roligt att lära sig bokstäver och ord!Richard Scarry

Vi lär oss ABC

Relaterat

Katterna som försvann

Om boken

Var katten är katterna?
En dag när farbrorn gick ut med soporna glömde han att stänga ytterdörren. När han kom tillbaka hade hans fem katter smitit ut! Den svarta, den vita, den gråa, den röda och den mittemellan. Allihop hade sprungit bort. Farbrorn ringde genast till polisen. Att hitta sånt som försvunnit är det poliser gör mest och bäst! Nästan, i alla fall ...En titta-hitta-bok full av roliga och kluriga detaljer. Leta i bilderna och se om du kan hjälpa de förvirrade poliserna att hitta de försvunna katterna!Björn Bergenholtz är en av våra största barnboksskapare. Han har gjort sig känd för sina makalösa bilder och berättelser som alltid innehåller en stor portion humor och finurlighet.

Björn Bergenholtz, Björn Bergenholtz

Katterna som försvann