bok

Bobos gosedjur

Yves Got

Författare

Beskrivning

2004-03-01
0-3

Författare

Yves Got

Bobo är kaninen som blivit favorit hos de allra minsta. Här kommer han i en egen titta-känna-bok för godnattstunden. Det är läggdags för Bobo. Han ska välja gosedjur för natten - men vilket gosedjur ska han ta? Apan har så mjuk päls, men papegojan har finast fjädrar. Tigern och krokodilen är också mysiga. Och så har Bobo en alldeles egen mamma - i hennes famn vill han resa jorden runt! Åttonde boken om Bobo - och det kommer fler! Yves Got, född 1939, bor och arbetar i Paris. Han är illustratör, tidnings- och serietecknare. Sedan mitten av 1980-talet undervisar han vid l´École Émile Cohl i Lyon. Böckerna om kaninen Bobo finns översatta till ett tiotal språk. På franska heter Bobo Didou. Översättning: Susanna Hellsing Läsarålder: från 9 månader

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Originaltitel

Les doudous de Didou

Originalspråk

Svenska

Översättare

Susanna Hellsing

Publiceringsdatum

2004-03-01

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129660555

Antal Sidor

12

Ryggbredd (mm)

6

Höjd (mm)

187

Vikt (kg)

0.26

Bredd (mm)

222

Format

Övrigt

 

Bobo på stan

Om boken

Stan är ett stort äventyr för Bobo och alla små barn. Här finns så mycket att titta på: en spårvagn, en polisbil, en glasskiosk och höga hus. En lekpark och ett kafé . Bobo på stan är en överraskande och färgstark pekbok för de allra minsta. Följ med Bobo på upptäcktsfärd!

Yves Got

Bobo på stan

Relaterat

Katterna som försvann

Om boken

Var katten är katterna?
En dag när farbrorn gick ut med soporna glömde han att stänga ytterdörren. När han kom tillbaka hade hans fem katter smitit ut! Den svarta, den vita, den gråa, den röda och den mittemellan. Allihop hade sprungit bort. Farbrorn ringde genast till polisen. Att hitta sånt som försvunnit är det poliser gör mest och bäst! Nästan, i alla fall ...En titta-hitta-bok full av roliga och kluriga detaljer. Leta i bilderna och se om du kan hjälpa de förvirrade poliserna att hitta de försvunna katterna!Björn Bergenholtz är en av våra största barnboksskapare. Han har gjort sig känd för sina makalösa bilder och berättelser som alltid innehåller en stor portion humor och finurlighet.

Björn Bergenholtz, Björn Bergenholtz

Katterna som försvann