bok

Bobos alla djur

Yves Got

Författare

Beskrivning

2005-01-07
Svenska
0-3

Författare

Yves Got

Läskiga tigern eller gulliga pandan? Fina fisken eller svarta pantern? Bobo är kompis med alla djuren och kan namnen på allihop! Pyttesmå och jättestora, vilda och tama, roliga och farliga. Bobo har nästan 100 stycken älsklingsdjur - och alla är kul att leka med. Bobo är världens sötaste kanin och pekboksfavorit i många länder. Böckerna om Bobo finns översatta till tio språk. Här är Bobos alla älsklingsdjur i en knubbig pekbok - färgstark och personlig med massor av humor! Yves Got , född 1939, bor och arbetar i Paris. Han är illustratör, tidnings- och serietecknare. Sedan mitten av 1980-talet undervisar han vid l´École Émile Cohl i Lyon. Yves Got har haft stora internationella framgångar med böckerna om kaninen Didou, som finns översatta till ett tiotal språk: amerikanska, engelska, danska, norska, svenska, finska, färöiska, spanska (pâ "catalan" och "castilian"), holländska, japanska och tyska. Andra böcker om Bobo: Bobo och lillasyster Bobo på lekhumör Bobos bok om färger Bobos gosedjur Bobos ordbok Bobos tvärtom-bok Bobos vinterbok Tittut, Bobo!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Originaltitel

Le petit zoo de Didou

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2005-01-07

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129661705

Antal Sidor

112

Ryggbredd (mm)

13

Höjd (mm)

160

Vikt (kg)

0.332

Bredd (mm)

155

 

Bobo på stan

Om boken

Stan är ett stort äventyr för Bobo och alla små barn. Här finns så mycket att titta på: en spårvagn, en polisbil, en glasskiosk och höga hus. En lekpark och ett kafé . Bobo på stan är en överraskande och färgstark pekbok för de allra minsta. Följ med Bobo på upptäcktsfärd!

Yves Got

Bobo på stan

Relaterat

Äppelkänslan

Om boken

"Det här är en bilderbok som kommer att bli uppskattad. Av barn för att den hjälper dem att sätta ord på en känsla och av föräldrarna för att den hjälper dem att minnas."
Emelie Ljungberg, Östgöta CorrespondentenÄppelkänslan = saknad + stark kärlekDet börjar så bra, en ledig dag med spel, äpplen och kex. Sen blir det kaffe och mys i soffan. Det är underbart att bli kittlad, att bara få vara tillsammans. Men från ingenstans kommer ”läggdags” och plötsligt tar ilskan över, den mysiga lekstunden förvandlas till bråk. Varför blev det så här? Hur kan man bli så arg när man precis haft det så bra?Ingen kan som Emma och Lisen Adbåge skildra starka känslostormar, dumma bråk men också känslan i att få landa i en mjuk famn när ilskan lagt sig.

Lisen Adbåge, Emma AdBåge

Äppelkänslan