bok

Biancas överraskning

Drömälvorna

Sanja Rescek

Illustratör

Beskrivning

2008-02-11
Svenska
0-3

Illustratör

Sanja Rescek

Bianca, Tindra, Malva och Stella är vänner och bor i en underbar drömvärld fylld med blommor och härliga överraskningar.

Fyra bedårande böcker med härligt glitter, luckor och inbjudande små berättelser om fyra små älvor - drömälvorna. Älsklingsböcker för älvfantaster!

I samma serie: "Tindras regnbågspicknick", "Stellas godnattstund" och "Malvas magiska kurragömma"

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Originaltitel

Jasmine´s Sparkly Surprise/Sweetheart Fairies

Originalspråk

Svenska

Översättare

Suzanne Öhman-Sundén

Språk

Svenska

Serie

Drömälvorna

Publiceringsdatum

2008-02-11

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129668407

Antal Sidor

12

Ryggbredd (mm)

16

Höjd (mm)

171

Vikt (kg)

0.278

Bredd (mm)

171

 

Stellas godnattstund

Om boken

Bianca, Tindra, Malva och Stella är vänner och bor i en underbar drömvärld fylld med blommor och härliga överraskningar. Fyra bedårande böcker med härligt glitter, luckor och inbjudande små berättelser om fyra små älvor - drömälvorna. Älsklingsböcker för älvfantaster! I samma serie: Biancas överraskning, Tindras regnbågspicknick och Malvas magiska kurragömma

Sanja Rescek

Stellas godnattstund

 

Relaterat

Äppelkänslan

Om boken

"Det här är en bilderbok som kommer att bli uppskattad. Av barn för att den hjälper dem att sätta ord på en känsla och av föräldrarna för att den hjälper dem att minnas."
Emelie Ljungberg, Östgöta CorrespondentenÄppelkänslan = saknad + stark kärlekDet börjar så bra, en ledig dag med spel, äpplen och kex. Sen blir det kaffe och mys i soffan. Det är underbart att bli kittlad, att bara få vara tillsammans. Men från ingenstans kommer ”läggdags” och plötsligt tar ilskan över, den mysiga lekstunden förvandlas till bråk. Varför blev det så här? Hur kan man bli så arg när man precis haft det så bra?Ingen kan som Emma och Lisen Adbåge skildra starka känslostormar, dumma bråk men också känslan i att få landa i en mjuk famn när ilskan lagt sig.

Lisen Adbåge, Emma AdBåge

Äppelkänslan