bok

Pop-up-fakta Djungel-djur

Tuffa pop-up-bilder ger djungelkänsla!

Priddy books

Författare

Beskrivning

2008-09-02
3-6

Författare

Priddy books

Barn är nyfikna. Och djungeldjur är fascinerande! Här finns många spännande fakta om djuren i djungeln. Kul och informativt! Och kolla de unika fotografiska pop-up-bilderna. Djuren blir nästan levande!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Originaltitel

Jungle IQ

Originalspråk

Svenska

Översättare

Suzanne Öhman-Sundén

Publiceringsdatum

2008-09-02

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129669381

Antal Sidor

12

Ryggbredd (mm)

11

Höjd (mm)

205

Vikt (kg)

0.199

Bredd (mm)

205

 

Pop-up-fakta Dinosaurier

Om boken

Barn är nyfikna. Och urtidsdjur är fascinerande! Här finns många spännande fakta om dinosaurier. Kul och informativt! Och kolla de unika fotografiska pop-up-bilderna. Djuren blir nästan levande!

Priddy books

Pop-up-fakta Dinosaurier

Relaterat

Vilse

Om boken

Agnes brukar ofta ta vägen genom skogen, men en dag går allt fel. Riktigt fel. Hon känner varken igen träden, stenarna eller stubbarna, och stigen där hon brukar gå är som försvunnen. Agnes är vilse!
Som tur är träffar Agnes en flicka mitt i skogen. Hon är också vilse, men hon minns ingenting, inte ens vem hon är. Det enda hon vet är att hon har tappat fem magiska stenar som Agnes måste hjälpa henne att hitta. Men efter ett tag börjar Agnes fundera. Beter sig inte flickan lite märkligt? Hur kan man ha glömt precis allt? Vem är hon egentligen och var kommer hon ifrån?

Vilse är en genomillustrerad berättelse om att möta sina rädslor och vara modigare än man egentligen vågar. De fantastiska bilderna skapar en krypande, gotisk rysarstämning, men är också en färgsprakande hyllning till naturen.
Elin Eplet Sandström är konstnär och illustratör, bosatt i Stockholm. Det här är hennes första egna bok.

Elin Sandström, Elin Sandström

Vilse