bok

Pop-up-fakta Djungel-djur

Tuffa pop-up-bilder ger djungelkänsla!

Priddy books

Författare

Beskrivning

2008-09-02
3-6

Författare

Priddy books

Barn är nyfikna. Och djungeldjur är fascinerande! Här finns många spännande fakta om djuren i djungeln. Kul och informativt! Och kolla de unika fotografiska pop-up-bilderna. Djuren blir nästan levande!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Originaltitel

Jungle IQ

Originalspråk

Svenska

Översättare

Suzanne Öhman-Sundén

Publiceringsdatum

2008-09-02

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129669381

Antal Sidor

12

Ryggbredd (mm)

11

Höjd (mm)

205

Vikt (kg)

0.199

Bredd (mm)

205

 

Pop-up-fakta Dinosaurier

Om boken

Barn är nyfikna. Och urtidsdjur är fascinerande! Här finns många spännande fakta om dinosaurier. Kul och informativt! Och kolla de unika fotografiska pop-up-bilderna. Djuren blir nästan levande!

Priddy books

Pop-up-fakta Dinosaurier

Relaterat

Tredje tecknet

Om boken

"Olivia log igen och skulle just gå, när någonting fick henne att ta en ny titt. Tjejen i spegeln hade naturligtvis lett tillbaka, men Olivia rynkade pannan och la huvudet på sned. Tjejen i spegeln gjorde likadant. Ändå var det någonting som inte riktigt stämde. Som om spegelbilden gjorde rörelserna lite, lite för sent. Olivia la prövande huvudet åt andra sidan. Spegelbilden också. En tiondels sekund för sent. Olivia stirrade förvånat på flickan i spegeln. Och plötsligt fick hon en egendomlig känsla av att hon inte visste vem det var hon såg. Att flickan som stirrade tillbaka inte var hon."

Ingelin Angerborns mysrysare Tredje tecknet börjar med en nyckel som inte verkar passa någonstans. Sen börjar Olivias katt Smilla bete sig underligt, hissen åker ner till källaren av sig själv, det dyker upp nyckelpigor lite varstans. Och de där orden hon själv skrivit i sitt block, "Jag är med dig", vad betyder de? Olivia drömmer märkliga drömmar om nätterna, en låda i skrivbordet öppnar sig hela tiden, hon tror det spökar i lägenheten, och allting blir bara mer och mer mystiskt. Att allt har att göra med när hon var bebis på barnhemmet i Colombia skulle hon aldrig kunna föreställa sig. Inte ens i sin vildaste fantasi.

Tredje tecknet är andlöst spännande läsning med en dramatisk och oväntad upplösning.

Ingelin Angerborn är oöverträffad när det gäller magisk realism för mellanåldern. Hon blandar det vardagliga och hemtama med det magiska på ett sånt sätt att allt känns möjligt.

Ingelin Angerborn

Tredje tecknet