bok

Spana in djuren på zoo

Alla djur i naturlig storlek

Masae Takaoka

Författare

Toyofumi Fukuda

Illustratör

Kartonnage

Ändra format

Slut i lager

Beskrivning

2009-05-19
6-9

Författare

Masae Takaoka

Illustratör

Toyofumi Fukuda

En underbart formgiven japansk fotobok som inte liknar någon annan du tidigare sett. Njut av fotografierna i naturlig storlek, så skarpa att du kan se flugan på tapirens kind. Dessutom - mängder av roliga fakta om fantastiska djur.

Hur stor är en noshörning? Och hur liten är en präriehund? Öppna boken och titta efter! Här finns de mest spännande djuren du kan hitta på zoo (om du har tur) återgivna på fantastiska, närgångna foton där ibland delar av djuret, ibland hela djuret återges i sin verkliga storlek. Aldrig har du kommit så nära gapet på en tiger eller en koalas mjuka öron förut.

Dessutom får du lära dig om hur zebrors ränder skiljer sig åt, vad sengångaren gör när den klättrar ner från träden en gång i veckan och vilken som är jordsvinets favoritsyssla. Plus många andra festliga och förbryllande fakta i ursöt japansk design.

Den perfekta presentboken till alla barn!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

6-9

Originaltitel

Honto no Ookisa Doubutsu En

Originalspråk

Svenska

Översättare

Yukiko Duke, Eiko Duke

Publiceringsdatum

2009-05-19

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129670578

Antal Sidor

60

Ryggbredd (mm)

9

Höjd (mm)

371

Vikt (kg)

0.678

Bredd (mm)

265

Recensioner

”Häftig djurbilderbok”

"En häftig bilderbok med fantastiska fotografier av djur som du kan träffa på zoo. Här finns allt från koalor till noshörningar och tigrar, men det häftigaste av allt är att alla djuren visas i naturlig storlek! "Jannike Lundgren, Piteå-Tidningen

 

Spana in djuren på zoo

Om boken

En underbart formgiven japansk fotobok som inte liknar någon annan du tidigare sett. Njut av fotografierna i naturlig storlek, så skarpa att du kan se flugan på tapirens kind. Dessutom - mängder av roliga fakta om fantastiska djur. Hur stor är en noshörning? Och hur liten är en präriehund? Öppna boken och titta efter! Här finns de mest spännande djuren du kan hitta på zoo (om du har tur) återgivna på fantastiska, närgångna foton där ibland delar av djuret, ibland hela djuret återges i sin verkliga storlek. Aldrig har du kommit så nära gapet på en tiger eller en koalas mjuka öron förut. Dessutom får du lära dig om hur zebrors ränder skiljer sig åt, vad sengångaren gör när den klättrar ner från träden en gång i veckan och vilken som är jordsvinets favoritsyssla. Plus många andra festliga och förbryllande fakta i ursöt japansk design. Den perfekta presentboken till alla barn!

Masae Takaoka, Toyofumi Fukuda

Spana in djuren på zoo

Relaterat