bok

Var är prinsessan Jordgubbs-Moshi?

Beskrivning

2010-03-15
Svenska
3-6
Moshi-figurerna bara myllrar!

Möt alla söta, fina Moshi-figurer och läs om deras fantastiska äventyr! Det japanska formspråket har gjort succé bland svenska småbarnsföräldrar.
I dag är det bal på slottet och Jordgubbs-Moshi ska vara med. Hon tar på sig sin klänning och blir prinsessan Jordgubbs-Moshi. Leta efter henne och hennes kompisar Askunge-Moshi och Snövit-Moshi så kan du också följa med i berättelsen! En myllrande lek-och-leta-bok för stora och små.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Språk

Svenska

Originaltitel

Where is Moshi Strawberry Princess?

Originalspråk

Engelska

Översättare

Masako Havakawa Thor

Publiceringsdatum

2010-03-15

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129673500

Antal Sidor

32

Ryggbredd (mm)

9

Höjd (mm)

324

Vikt (kg)

0.522

Bredd (mm)

258

Relaterat

Jul på förskolan

Om boken

Idag är det lucia, och det är den allra juligaste dagen på förskolan. Kompisarna har gjort pynt och bakat och övat på sångerna i jättemånga dagar. Och snart ska allas familjer komma och lyssna och fika! Mille tycker att det ska bli spännande, han älskar att sjunga! Men Maj vill plötsligt inte. Eller jo, kanske, om farmor är med. Men vågar farmor?
En bok om det pirriga och härliga med julen och om att våga, med stark igenkänning för både de små och deras vuxna.Kompisarna på förskolan är roliga böcker för 1-3-åringarna om deras vardag och de viktiga kompisrelationerna.Lär känna Addi, Maj, Zarah, Mille och Alma - alla är olika, och alla är kompisar! En bokserie helt på barnens nivå med text av den Augustprisvinnande författaren Ellen Karlsson och underbara bilder av Laura Di Francesco.Läs också: Mille går till förskolan, Maj och Zarah bråkar!, Addi går på utflykt, Alma slutar med napp, Zarah får plåster

Ellen Karlsson, Laura Di Francesco

Jul på förskolan

Katterna som försvann

Om boken

Var katten är katterna?
En dag när farbrorn gick ut med soporna glömde han att stänga ytterdörren. När han kom tillbaka hade hans fem katter smitit ut! Den svarta, den vita, den gråa, den röda och den mittemellan. Allihop hade sprungit bort. Farbrorn ringde genast till polisen. Att hitta sånt som försvunnit är det poliser gör mest och bäst! Nästan, i alla fall ...En titta-hitta-bok full av roliga och kluriga detaljer. Leta i bilderna och se om du kan hjälpa de förvirrade poliserna att hitta de försvunna katterna!Björn Bergenholtz är en av våra största barnboksskapare. Han har gjort sig känd för sina makalösa bilder och berättelser som alltid innehåller en stor portion humor och finurlighet.

Björn Bergenholtz, Björn Bergenholtz

Katterna som försvann