bok

Var är prinsessan Jordgubbs-Moshi?

Beskrivning

2010-03-15
Svenska
3-6
Moshi-figurerna bara myllrar!

Möt alla söta, fina Moshi-figurer och läs om deras fantastiska äventyr! Det japanska formspråket har gjort succé bland svenska småbarnsföräldrar.
I dag är det bal på slottet och Jordgubbs-Moshi ska vara med. Hon tar på sig sin klänning och blir prinsessan Jordgubbs-Moshi. Leta efter henne och hennes kompisar Askunge-Moshi och Snövit-Moshi så kan du också följa med i berättelsen! En myllrande lek-och-leta-bok för stora och små.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Språk

Svenska

Originaltitel

Where is Moshi Strawberry Princess?

Originalspråk

Engelska

Översättare

Masako Havakawa Thor

Publiceringsdatum

2010-03-15

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129673500

Antal Sidor

32

Ryggbredd (mm)

9

Höjd (mm)

324

Vikt (kg)

0.522

Bredd (mm)

258

Relaterat

Förr och nu-boken

Om boken

Visste du att telefoner satt fast i väggen förr i tiden? Att det fanns tandborstar gjorda av fjädrar? Och att man använde myror när man skulle tvätta?

Följ med på en resa till förr i tiden tillsammans med Pernilla Stalfelt. Här berättar hon på sitt alldeles omisskännliga sätt om hur det kunde vara när din mormor var liten, när din pappa föddes och vad man hade för skor på medeltiden. Hur gjorde man innan tvättmaskinen fanns? Är robotdammsugaren verkligen lika effektiv som en kvast? Med mycket humor och berättarglädje skildras spännande historier och intressanta fakta om hur det kunde vara förr i tiden – och hur det ser ut idag. Det är roligt, knäppt, befriande och på största allvar.

Pernilla Stalfelt är mest känd för succéboken Bajsboken. Sedan debuten 1996 med Hårboken har Pernillas böcker väckt stor uppmärksamhet och förtjusning, både bland publik och press. Få kan som hon hantera svåra ämnen på ett begripligt och glädjefullt sätt och få sina läsare intresserade, roade och berörda.

I samma serie ingår även: Hårboken, Bajsboken, Dödenboken, Kärlekboken, Läskiga boken, Våldboken, Livetboken, Matboken och Tidenboken och Kissboken

Pernilla Stalfelt, Pernilla Stalfelt

Förr och nu-boken