bok

Framför mitt hus

Marianne Dubuc

Författare

Beskrivning

2011-09-22
Svenska
0-3

Författare

Marianne Dubuc

Gissa vad som händer på nästa uppslag!

Världen är full av överraskningar, precis som den här boken. Här finns det lilla huset med rosenbusken, prinsessan och draken, Snömannen och Vampyren, en djurpark med en orangutang och planeter i yttre rymden. Boken kryllar av bilder, och den lär barnen rumsprepositioner utan att de märker det: framför, bakom, ovanför, under, inuti, runtomkring ... En generös bok med härliga färgbilder!


Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Originaltitel

Devant ma maison

Originalspråk

Franska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2011-09-22

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129679113

Antal Sidor

128

Ryggbredd (mm)

14

Höjd (mm)

185

Vikt (kg)

0.398

Bredd (mm)

184

Format

Inbunden

Recensioner

”Fin och spännande bok för de minsta.” / Föräldrar & barn

”Mysig bok för nyfikna barn” / Norrbottens-Kuriren

"Bilderna är tecknade med färgpennor på ett sätt som påminnermycket om barnteckningar. En mysig bok för nyfikna barn, som tål attläsas om och om igen."Norrbottens-Kuriren

www.folkbladet.se

”En rolig och spännande mysbok som lätt blir en rolig gissningslek.”

 

Djurens maskerad

Om boken

Nu är det maskerad och alla måste klä ut sig. Lejonet klär ut sig till elefant, Rödluvan till chokladtårta och den lilla musen till flamingo. Men blommorna klär inte ut sig alls och inte näbbdjuret heller, för det ser redan så knasigt ut ... Snart kan festen börja!

Det här är en bok med ett härligt galet upplägg - det finns inga gränser för fantasin. Massor med humor och jättefina bilder. Att bläddra i och högläsa ur boken bäddar för många skratt och samtal.

Marianne Dubuc, Marianne Dubuc

Djurens maskerad

Relaterat

Katterna som försvann

Om boken

Var katten är katterna?
En dag när farbrorn gick ut med soporna glömde han att stänga ytterdörren. När han kom tillbaka hade hans fem katter smitit ut! Den svarta, den vita, den gråa, den röda och den mittemellan. Allihop hade sprungit bort. Farbrorn ringde genast till polisen. Att hitta sånt som försvunnit är det poliser gör mest och bäst! Nästan, i alla fall ...En titta-hitta-bok full av roliga och kluriga detaljer. Leta i bilderna och se om du kan hjälpa de förvirrade poliserna att hitta de försvunna katterna!Björn Bergenholtz är en av våra största barnboksskapare. Han har gjort sig känd för sina makalösa bilder och berättelser som alltid innehåller en stor portion humor och finurlighet.

Björn Bergenholtz, Björn Bergenholtz

Katterna som försvann