bok

Gosiga godnattboken

Peka & Känn

Stella Baggott

Illustratör

Beskrivning

2012-06-15
Svenska
0-3

Illustratör

Stella Baggott

En fluffig mobil, en gosig nalle, en len filt. En spretig tandborste. Här finns välkända saker från godnattstunden, men också spännande saker som månen och stjärnorna. Tydliga, färgglada bilder med kontraster att känna på för ytterligare stimulans. Varje bild har en enkel text som hjälper det lilla barnet att koppla ihop ord och bild!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Originaltitel

Babys very first touchy feely bedtime

Originalspråk

Engelska

Översättare

Jenny Vargensten

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2012-06-15

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129683912

Antal Sidor

10

Ryggbredd (mm)

20

Höjd (mm)

145

Vikt (kg)

0.22

Bredd (mm)

145

 

Gosiga pekboken

Om boken

En supersöt pekbok med fina bilder och fält att känna på. Krokodilen är hård men stövlarna är mjuka. Jordgubben är knottrig men pingvinen är dunig. Här finns spännande saker att upptäcka och lära sig namnen på. Färgglada bilder med tydliga kontraster. Varje bild har en enkel text som hjälper det lilla barnet att koppla ihop ord, bild och känsel.

Stella Baggott, Stella Baggott

Gosiga pekboken

Relaterat

Äppelkänslan

Om boken

"Det här är en bilderbok som kommer att bli uppskattad. Av barn för att den hjälper dem att sätta ord på en känsla och av föräldrarna för att den hjälper dem att minnas."
Emelie Ljungberg, Östgöta CorrespondentenÄppelkänslan = saknad + stark kärlekDet börjar så bra, en ledig dag med spel, äpplen och kex. Sen blir det kaffe och mys i soffan. Det är underbart att bli kittlad, att bara få vara tillsammans. Men från ingenstans kommer ”läggdags” och plötsligt tar ilskan över, den mysiga lekstunden förvandlas till bråk. Varför blev det så här? Hur kan man bli så arg när man precis haft det så bra?Ingen kan som Emma och Lisen Adbåge skildra starka känslostormar, dumma bråk men också känslan i att få landa i en mjuk famn när ilskan lagt sig.

Lisen Adbåge, Emma AdBåge

Äppelkänslan

I Skymningslandet

Om boken

En vacker och hoppfull saga med ljuvliga, stämningsfulla illustrationer av Marit Törnqvist. Nyutgivning av Astrid Lindgrens klassiska berättelse.
Jag ska aldrig glömma när herr Liljonkvast hämtade mig första gången. Jag låg i sängen när det knackade på rutan. En mycket liten herre i rutig kostym och hög hatt kom in genom fönstret. Han undrade om jag ville följa med till Skymningslandet. Men det kunde jag inte. Jag hade ju ont i mitt ben."Spelar ingen roll", säger Liljonkvast, "spelar ingen roll i Skymningslandet!"Han tog mig i handen, och sen flög vi. Ja, vi flög, i den lena blåa skymningen, högt över staden där ljusen börjar tändas i alla hem. Nu kommer herr Liljonkvast och hämtar mig varje dag till Skymningslandet. Det är så härligt! Det gör ingenting alls om man har ont i ett ben.

Astrid Lindgren, Marit Törnqvist

I Skymningslandet