bok

Första djurboken

Däggdjur, groddjur, kräldjur

Lars Klinting

Författare

Lars Klinting

Illustratör

Inbunden

Ändra format

Beskrivning

2016-02-29
Svenska
6-9

Författare

Lars Klinting

Illustratör

Lars Klinting

Formgivare omslag

Emilie Crispin Ekström

Första-böckerna är en serie om fyra faktaböcker för barn. På ett kunnigt och lättillgängligt sätt förmedlar de grundkunskaper om våra vanligaste fåglar, insekter, däggdjur och träd. Det behändiga formatet gör att böckerna passar att ta med sig ut i naturen.

Dessa klassiker som barn älskat i över två decennier kommer nu i varsamt förnyad form. Lars Klinting är flerfaldigt prisbelönt för sin faktaboksserie, trefaldigt prisad med Elsa Beskow-plaketten för Första-böckerna, (1987), Första insektsboken blev också årets Pandabok av Världsnaturfonden (1991).

Första djurboken berättar om våra vanligaste däggdjur, groddjur och kräldjur.


Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

6-9

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2016-02-29

Produktion

Papper

Arctic Matt

Miljömärkning

Ja

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129700107

Antal Sidor

54

Ryggbredd (mm)

10

Höjd (mm)

206

Vikt (kg)

0.221

Bredd (mm)

155

 

Stora naturboken

Om boken

Lär dig känna igen och se skillnad på olika löv och fåglar. Förstå hur insekter hjälper blommorna och alla växter. Lär dig se vilka djur som varit framme genom att titta på spår och bajs. På ett intresseväckande och lättillgängligt sätt förmedlar boken viktiga grundkunskaper om våra vanligaste fåglar, insekter, däggdjur och träd. Helt enkelt allt du vill veta om våra svenska djur och vår natur.Lars Klintings naturserie har älskats av barn i över tre decennier och kommer nu för första gången i en maffig samlingsvolym med fyra böcker i en - en riktig naturbibel. Författaren är flerfaldigt prisbelönt för sina naturböcker, bland annat med Elsa Beskow-plaketten.Innehåller Första fågelboken, Första insektsboken, Första trädboken och Första djurboken.

Lars Klinting, Lars Klinting

Stora naturboken

 

Relaterat