bok

Ett magiskt misstag

Katarina Andersson von Bredow

Författare

Beskrivning

2019-01-08
Svenska
9-12

Författare

Katarina Andersson von Bredow

När Fabian packar upp sin julklapp är det inte alls det metspö som mormor tror att hon köpt åt honom. Det är en magisk present som vänder upp och ned på allting. Men var kommer den ifrån och hur har den hamnat hos honom?
Illustrationer av Sara Gimbergsson.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

9-12

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2019-01-08

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129708912

Antal Sidor

90

Höjd (mm)

0.5

Bredd (mm)

0.5

 

Klättra uppåt

Om boken

Upp till nian har Victoria varit klassens mittpunkt, den som alla dras till, den som alla söker med blicken för att få bekräftelse. Men när hon börjar estetiska programmet på gymnasiet är plötsligt spelplanen en annan, med regler hon inte behärskar. Det som var coolt i hennes förra klass är helt fel i den här. Victoria dras som en magnet till teaterlektionernas stjärna Alvin, som har de blåaste ögon hon någonsin sett. Men Alvin verkar inte mer intresserad av henne än någon annan.

Så dyker hennes gamla pojkvän Jack upp. Jack som är galet snygg och ett socialt geni, men som kan vara opålitlig. Kan hon flytta några pinnhål upp genom att bli ihop med honom igen, bara för ett litet tag?

Katarina von Bredow skriver om tonårsrelationer som ingen annan. Detta är den tredje och sista delen i trilogin som börjar med Släppa taget och Tappa greppet. Böckerna är helt fristående.

Katarina Andersson von Bredow

Klättra uppåt

Relaterat