bok

Sluta med napp

Thierry Bedouet

Författare

Thierry Bedouet

Illustratör

Beskrivning

2018-08-20
Svenska
0-3

Författare

Thierry Bedouet

Illustratör

Thierry Bedouet

Formgivare omslag

Rebecka Neumann

Nu är det dags att sluta med napp! Lilla björnen behöver inte nappen när han leker längre, och lilla katten pratar mycket bättre utan napp i munnen. Men när de små djuren ska sova, kan nappen vara bra att ha! En ny typ av slitstark flikbok med stor igenkänning för både stora och små. Läs, dra i flikarna och se vad de små djuren hittar på.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Originaltitel

Plus de tétine!

Originalspråk

Franska

Översättare

Cina Friedner

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2018-08-20

Läsordning

4

Produktion

Papper

LABB Bokpapper TH

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Ja

Produktdetaljer

ISBN

9789129710984

Antal Sidor

14

Ryggbredd (mm)

19.4

Höjd (mm)

200

Vikt (kg)

0.398

Bredd (mm)

170

 

Dags att bada!

Om boken

Nu är det baddags! Lilla björnen, krokodilen och de andra små djuren vill egentligen hellre leka lite till. Och de avskyr schampo i ögonen! Men om de får leka och plaska i badet så kanske det blir kul ändå? En ny typ av slitstark flikbok med stor igenkänning för både stora och små. Läs, dra i flikarna och se vad de små djuren hittar på.

Thierry Bedouet, Thierry Bedouet

Dags att bada!

 

Relaterat

Katterna som försvann

Om boken

Var katten är katterna?
En dag när farbrorn gick ut med soporna glömde han att stänga ytterdörren. När han kom tillbaka hade hans fem katter smitit ut! Den svarta, den vita, den gråa, den röda och den mittemellan. Allihop hade sprungit bort. Farbrorn ringde genast till polisen. Att hitta sånt som försvunnit är det poliser gör mest och bäst! Nästan, i alla fall ...En titta-hitta-bok full av roliga och kluriga detaljer. Leta i bilderna och se om du kan hjälpa de förvirrade poliserna att hitta de försvunna katterna!Björn Bergenholtz är en av våra största barnboksskapare. Han har gjort sig känd för sina makalösa bilder och berättelser som alltid innehåller en stor portion humor och finurlighet.

Björn Bergenholtz, Björn Bergenholtz

Katterna som försvann