bok

Året runt på bygget

Nicholas Harris

Författare

Beskrivning

2004-09-16
3-6

Författare

Nicholas Harris

Följ med på bygget! Först ska det rivas. Lastbilar och dumpers. Sedan måste grunden gjutas. Bulldozers. Cementblandare och stora lastbilar och lyftkranar. Huset växer fram. Det ska bli en skola. Det kryllar och myllrar på varje uppslag. Bläddra och se vad som händer på byggarbetsplatsen månad för månad! Här finns mycket att leta efter och upptäcka för den som gillar stora maskiner!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Originaltitel

A building site through the year

Originalspråk

Svenska

Översättare

Malin Bergman

Publiceringsdatum

2004-09-16

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789179406851

Antal Sidor

24

Ryggbredd (mm)

7

Höjd (mm)

265

Vikt (kg)

0.482

Bredd (mm)

265

 

Lysande havsboken

Om boken

Boken som lyser i mörker!

En lysande bok! Fascinerande faktabok om en spännande värld under vatten - en värld där djuphavsdjur kan skapa eget ljus!

Visste du att det finns många SJÄLVLYSANDE havsdjur, från små mikroskopiska varelser till stora fiskar? De lyser i det kalla, mörka vattnet under vågorna. Upptäck allt om dem och andra fantastiska fakta i denna mycket speciella bok med sidor som du faktiskt kan läsa i mörkret!

Nicholas Harris

Lysande havsboken

Relaterat

Här kommer brandflygplanet

Om boken

Halvan bekämpar skogsbränder! En ny del i succéserien om Halvan.

Halvan är brandflygare, det betyder att han är pilot på ett brandflygplan. Hans jobb är att släcka bränder från luften med hjälp av sitt flygplan. Eftersom jorden har blivit varmare och torrare så brinner det mer i våra skogar. Larmmottagaren Louise har fått in ett larm om en skogsbrand och Halvan och hans kollegor måste genast rycka ut. Med hjälp av flygplanens skopor kan de skopa upp vatten ur en sjö i närheten av branden. Det tar tid att släcka en skogsbrand, men framåt kvällen har de äntligen lyckats!

Lär dig om pontoner, skopor, roder, vattentankar, skogsbränder och mycket mer i denna faktaspäckade bok om brandflygplan för de minsta fordonsälskarna.

Arne Norlin, Jonas Burman

Här kommer brandflygplanet