bok

Hr Pling på korvjakt

Christina Weise

Författare

Rasmus Bregnhöj

Illustratör

Beskrivning

2001-04-01

Författare

Christina Weise

Illustratör

Rasmus Bregnhöj

Herr Pling, den stora mysterie lösaren, får i uppdrag att lösa mysteriet med den värdefulla tavlan "Krovbordet". Det visar sig att tjuvarna dessutom stulit alla korvarna från delikatessaffären, och med hjälp av två barn, Olga och Ib, som assistenter börjar nu Herr Pling spaningarna. Kan du hjälpa detektiverna att hitta tjuvarna? Det är massor av mysterier och uppgifter att lösa på vägen - men det blir garanterat aldrig tråkigt!

Herr Pling på korvjakt är en rolig, underhållande och finurlig bok, full med labyrinter, gåtor, rebusar och annat klurigt.

Detaljer

Bokinformation

Originaltitel

Hr. Pling på pölsejagt

Originalspråk

Svenska

Översättare

Carina Gabrielsson Edling

Publiceringsdatum

2001-04-01

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789187803178

Antal Sidor

27

 

Hr Pling på korvjakt

Om boken

Herr Pling, den stora mysterie lösaren, får i uppdrag att lösa mysteriet med den värdefulla tavlan "Krovbordet". Det visar sig att tjuvarna dessutom stulit alla korvarna från delikatessaffären, och med hjälp av två barn, Olga och Ib, som assistenter börjar nu Herr Pling spaningarna. Kan du hjälpa detektiverna att hitta tjuvarna? Det är massor av mysterier och uppgifter att lösa på vägen - men det blir garanterat aldrig tråkigt! Herr Pling på korvjakt är en rolig, underhållande och finurlig bok, full med labyrinter, gåtor, rebusar och annat klurigt.

Christina Weise, Rasmus Bregnhöj

Hr Pling på korvjakt

Relaterat