bok

Tre små sockergryn

Anita Jeram

Författare

Beskrivning

2001-03-01

Författare

Anita Jeram

Mamma kanin har tre sockergryn, Sune, Lilla Ankan och Fröken Mus. Den här boken om hur de träffades och blev en glad och lycklig familj, fast de var så väldigt olika.

Detaljer

Bokinformation

Originaltitel

All together now

Originalspråk

Svenska

Översättare

Barbro Lindgren

Publiceringsdatum

2001-03-01

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789187805929

Antal Sidor

40

 

Vill du bli min vän?

Om boken

Underbar läsning att dela tillsammans med den man älskar mest. En mysig och kärleksfull bok om att hitta en vän! Efterlängtad uppföljare till den internationella succén Gissa hur mycket jag tycker om dig?

Pappaharen tycker om Barnharen mest av allt i hela världen, men just idag har han inte tid att leka. Barnharen bestämmer sig för att ge sig av på upptäcktsfärd på egen hand! Men helt ensam är han kanske inte? I en vattenpöl ser han sin spegelbild och när han skuttar fram i solen skuttar hans skugga bredvid honom. Men så plötsligt stannar han upp! Det sitter en annan hare bland blommorna på berget. Tänk om hon skulle vilja bli hans vän?

Jeram och McBratney skildrar med kärlek och värme den spirande vänskapen mellan två små harungar och tryggheten i att ha en förälder som både släpper en fri och finns där när man kommer tillbaka.

Sam McBratney, Anita Jeram, Anita Jeram

Vill du bli min vän?

Relaterat