Felicia Iversen

Foto av:

Alice Johansson

Felicia Iversen är född 1993 och har bott i Göteborg hela sitt liv. Efter gymnasiet gick hon som lärling hos en konstnär och efter det har hon bland annat studerat design och bildberättande. Hon debuterar som barnboksillustratör 2023, i samarbete med författaren Emmy Abrahamson.

Relaterat

Äventyret i vattenlabyrinten

Om boken

I trädgården hemma hos Desta finns en damm, skuggad av träden och omgärdad av blommor. Hon älskar dammen mest av allt, även om hennes mamma säger att den är farlig. Men hur farligt kan det vara med lite vatten?
När Desta tappar sin keps i dammen och sträcker sig ut för att fånga den händer det som inte får hända. Hon faller i! Och så fort hon kommer ner under ytan förstår hon. Enda sättet att komma därifrån är genom en mörk undervattenslabyrint där det döljer sig mängder av skrämmande varelser. Spindlar, vattenkvalster, baggar och snäckor ... Alla är ute efter henne och för att bli fri måste hon svara på en rad kluriga gåtor. Vilken tur att hon inte behöver göra det ensam. I dammen bor nämligen det lilla grodynglet Til, och tillsammans kan de klara vad som helst.

Äventyret i vattenlabyrinten är första delen i en ny serie av hyllade Emmy Abrahamson, illustrerad av Felicia Iversen, en fartfylld och humoristisk berättelse för hela familjen.

Emmy Abrahamson, Felicia Iversen

Äventyret i vattenlabyrinten