Sophia Larsson

Foto av:

Mikael Pilstrand

Sophia Larsson (född 1987) bor i Varberg, är marknadskommunikatör och har studerat kreativt skrivande för barn. Precis som för Ella i Skejttrubbel och kärleksbubbel var hennes första bästis en sjuttioåring (mjölkbonde), numer är kärleken till familjen och skrivandet nummer ett.

Relaterat

Skejttrubbel och kärleksbubbel

Om boken

Egentligen är allt Biggans fel. Om inte Ellas tantbästis hade fått för sig att det var en massa saker hon behövde testa innan hon blev för gammal, skulle inte hon och Ella ha cyklat till skejtparken, träffat världens snyggaste kille och helt plötsligt tagit på sig uppdraget att lösa ett mysterium.
För vem är det egentligen som har förstört skejtparken inför sommarens viktigaste tävling? Vem har klottrat hotmeddelanden på rampen? Och hur kan en kille med lockigt hår och sneda framtänder vara så himla söt?Det visar sig snart att Ella och Biggan är betydligt bättre på att hänga hemma, skriva listor (Ella) och baka kakor (Biggan) än på att lösa brott. Och om sanningen ska fram så gör Den Snygga Killen det svårt för Ella att tänka över huvud taget. Hur ska detta sluta?En humoristisk feelgood-deckare för slukaråldern.

Sophia Larsson

Skejttrubbel och kärleksbubbel