Skapa med pärlor – roligt för hela familjen!

Publicerad:

2018-01-19

Alla kan leka med pärlor, och i den här boken kan du dessutom lära dig att göra de finaste pärlplattedjuren i stort, lyxigt format.

Idén till Pärlplattedjur fick Anja Takacs efter att ha gjort en massa små pärlplattor tillsammans med sina barn, och efter att flera gånger ha tänkt: Det här måste vi kunna göra mer av! De små pärlplattorna är söta, men pärlmönster som är större blir en ännu finare dekoration i barnrummet, menar hon.

Anja började därför att designa egna mönster – och redan från början hämtade hon inspiration från djurens värld. Idag driver hon bloggen Krea by Anja Takacs, där hon delar med sig av sina pärlplattedjur – från katter till sjöhästar. Djuren i den här boken är en samling av hennes favoritdjur och de mönster som har blivit mest populära genom åren.

Allt du behöver är pärlor och pärlplattor, sedan är du redo för många roliga pärlplattestunder tillsammans med hela familjen.

Relaterat

Pärlplattedjur

Om boken

Alla kan leka med pärlor, och i den här boken kan du dessutom lära dig att göra de allra finaste pärlplattedjuren. De är större och mer uttrycksfulla än andra pärlplattor, och alla kan göra dem. Boken innehåller tydliga beskrivningar och Anja Takacs delar med sig av sina bästa tips. Allt du behöver är pärlor och pärlplattor, så är du redo för många roliga pärlplattestunder tillsammans med hela familjen.

Anja Takacs

Pärlplattedjur

Relaterade artiklar

Vilken blir din allra första pärlplatta?

Gör något roligt och kreativt med dina barn – pärla! Min första pärlplattebok är full av inspiration, tips och dessutom 50 enkla, men fantasifulla, mönster.