bok

Pärlplattedjur

Anja Takacs

Författare

Beskrivning

2018-01-12
Svenska
6-9

Författare

Anja Takacs

Formgivare omslag

Jeanette Wigren

Alla kan leka med pärlor, och i den här boken kan du dessutom lära dig att göra de allra finaste pärlplattedjuren. De är större och mer uttrycksfulla än andra pärlplattor, och alla kan göra dem. Boken innehåller tydliga beskrivningar och Anja Takacs delar med sig av sina bästa tips. Allt du behöver är pärlor och pärlplattor, så är du redo för många roliga pärlplattestunder tillsammans med hela familjen.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

6-9

Originaltitel

Perledyr

Originalspråk

Danska

Översättare

Cecilia Knutsson

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2018-01-12

Omslagsfotograf

Anja Takacs

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129708745

Antal Sidor

121

Ryggbredd (mm)

15

Höjd (mm)

258

Vikt (kg)

0.643

Bredd (mm)

202

Format

Inbunden

Recensioner

BTJ

"Samtliga beskrivningar är tydligt illustrerade och mönstren kan följas i detalj, om man så vill. Helhetsbetyg: 4 - Tine Billing.

 

Min första pärlplattebok

Om boken

Anja Takacs, den kreativa danskan som ligger bakom Pärlplattedjur och Pärlplattekul, kommer nu med en ny bok för de yngsta pärlentusiasterna. Kanske gillar ditt barn att pärla, men du har tyckt att projekten i de tidigare böckerna har känts lite för stora och avancerade? Då är det här boken för dig. Här finns över 50 mönster, allt från djuren på savannen, via djungeln och havet till bondgården och ditt eget fantasiland. Välj och vraka bland lejon, kattungar, bläckfiskar, ormar, monster och enhörningar. Här kan alla hitta sin egen favorit!

Alla projekt läggs på en kvadratisk, genomskinlig platta som placeras ovanpå mönstret i boken. På så sätt blir det lätt för barnet att följa mönstret och se vilka färger som ska vara var, utan att behöva räkna och måtta. Allt du behöver är pärlor och en platta, så är du redo för en massa roliga pärlplattestunder med hela familjen!

Anja Takacs

Min första pärlplattebok

Relaterat

Nyheter

Vilken blir din allra första pärlplatta?

Gör något roligt och kreativt med dina barn – pärla! Min första pärlplattebok är full av inspiration, tips och dessutom 50 enkla, men fantasifulla, mönster.

Skapa med pärlor – roligt för hela familjen!

Alla kan leka med pärlor, och i den här boken kan du dessutom lära dig att göra de finaste pärlplattedjuren i stort, lyxigt format.