Man förstår livet baklänges - men måste leva det framlänges

Historien om Søren Kierkegaard

Peter Thielst

Författare

Beskrivning

1995-09-01

Författare

Peter Thielst

Detaljer

Bokinformation

Originaltitel

Livet forstås baglaens, men må leves forlaens (danska).

Originalspråk

Svenska

Översättare

Carla Wiberg

Publiceringsdatum

1995-09-01

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129630718

Antal Sidor

365

 

Peter Thielst

Man förstår livet baklänges - men måste leva det framlänges

Relaterat

Förr och nu-boken

Om boken

Visste du att telefoner satt fast i väggen förr i tiden? Att det fanns tandborstar gjorda av fjädrar? Och att man använde myror när man skulle tvätta?

Följ med på en resa till förr i tiden tillsammans med Pernilla Stalfelt. Här berättar hon på sitt alldeles omisskännliga sätt om hur det kunde vara när din mormor var liten, när din pappa föddes och vad man hade för skor på medeltiden. Hur gjorde man innan tvättmaskinen fanns? Är robotdammsugaren verkligen lika effektiv som en kvast? Med mycket humor och berättarglädje skildras spännande historier och intressanta fakta om hur det kunde vara förr i tiden – och hur det ser ut idag. Det är roligt, knäppt, befriande och på största allvar.

Pernilla Stalfelt är mest känd för succéboken Bajsboken. Sedan debuten 1996 med Hårboken har Pernillas böcker väckt stor uppmärksamhet och förtjusning, både bland publik och press. Få kan som hon hantera svåra ämnen på ett begripligt och glädjefullt sätt och få sina läsare intresserade, roade och berörda.

I samma serie ingår även: Hårboken, Bajsboken, Dödenboken, Kärlekboken, Läskiga boken, Våldboken, Livetboken, Matboken och Tidenboken och Kissboken

Pernilla Stalfelt, Pernilla Stalfelt

Förr och nu-boken