bok

Bobos ordbok

För de allra minsta

Yves Got

Författare

Beskrivning

2000-02-21
0-3

Författare

Yves Got

Charmig bilderbok för de allra mista. Färgstark och innehållsrik! 130 ord och bilder ur barnets vardag - ett helt litet "baby-lexikon" i fräsch design.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Originaltitel

Didou sait tous

Originalspråk

Svenska

Översättare

Susanna Hellsing

Publiceringsdatum

2000-02-21

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129648928

Antal Sidor

144

Ryggbredd (mm)

17

Höjd (mm)

160

Vikt (kg)

0.396

Bredd (mm)

155

 

Bobo på stan

Om boken

Stan är ett stort äventyr för Bobo och alla små barn. Här finns så mycket att titta på: en spårvagn, en polisbil, en glasskiosk och höga hus. En lekpark och ett kafé . Bobo på stan är en överraskande och färgstark pekbok för de allra minsta. Följ med Bobo på upptäcktsfärd!

Yves Got

Bobo på stan

Relaterat

Katterna som försvann

Om boken

Var katten är katterna?
En dag när farbrorn gick ut med soporna glömde han att stänga ytterdörren. När han kom tillbaka hade hans fem katter smitit ut! Den svarta, den vita, den gråa, den röda och den mittemellan. Allihop hade sprungit bort. Farbrorn ringde genast till polisen. Att hitta sånt som försvunnit är det poliser gör mest och bäst! Nästan, i alla fall ...En titta-hitta-bok full av roliga och kluriga detaljer. Leta i bilderna och se om du kan hjälpa de förvirrade poliserna att hitta de försvunna katterna!Björn Bergenholtz är en av våra största barnboksskapare. Han har gjort sig känd för sina makalösa bilder och berättelser som alltid innehåller en stor portion humor och finurlighet.

Björn Bergenholtz, Björn Bergenholtz

Katterna som försvann