bok

Pop och pappa städar

Bosse Löthén

Författare

Erika Kovanen

Illustratör

Kartonnage

Ändra format

Slut i lager

Beskrivning

2003-07-30
Svenska

Författare

Bosse Löthén

Illustratör

Erika Kovanen

Med uppföljaren till den jätteroliga Pop och pappa klär på sig får landets småttingar fortsätta att rimma och ha kul. Verser som får barn att kikna av skratt när de fyller i rimmen själva.

Både Pop och Pops pappa tycker om att slappa. Fast lägenheten ser ut som ett bombnedslag, säger pappa: "Vi städar en annan dag!" Till slut ligger allt huller om buller, tidningar, bilar, böcker och kastruller.

När allt är försvunnet i röra sitter Pop och pappa och surar och vad de behöver är just precis en rolig städramsa för att sätta fart på städningen. Och nu röjer de upp, dammsuger och skurar! Full rulle blir det och var sak hamnar snart på rätt plats, när Pop och pappa rimmar loss.

Hippa, fartiga bilder av Erika Kovanen från Helsingfors, som också gjort böckernas fräcka formgivning, höjer charmfaktorn.

Detaljer

Bokinformation

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2003-07-30

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129658675

Antal Sidor

24

Ryggbredd (mm)

6

Höjd (mm)

260

Vikt (kg)

0.246

Bredd (mm)

185

Recensioner

Pressröster om Pop och pappa städar

"Barnen kiknar av skratt när de hör de fyndiga rimmen som tillsammans med de roliga teckningarna gör denna bok enastående." Kommunalarbetaren "Rimmen är heltokiga, men ändå inte svårare än att sexåringen satte nästan allihop på första försöket - och skrattade högt när hon gjorde det." Catarina Forsberg, Länstidningen Södertälje

 

Läget?

Om boken

Nyskapande musik för barn och vuxna. Med hjälp av gästande musiker och artister gör Bosse Löthén en cd med nyskrivna låtar för både barn och vuxna. Texterna utgår från barnens känslor och upplevelser av världen och musiken varierar mellan hip hop och vaggvisor.Medverkande, förutom Bosse själv: Mic Michaeli, David Silva, Pär Wiksten, Papa Dee, Idde Schultz, Titiyo, Edith Backlund, AFC m.fl.

Bosse Löthén

Läget?

 

Relaterat