bok

Bobos bok om färger

Yves Got

Författare

Beskrivning

2004-03-04
Svenska
0-3

Författare

Yves Got

Färgstark pekbok för de minsta målarna! Bobo, världens sötaste kanin, älskar att måla. Alla hans vänner får varsin färg. Nyckelpigan blir röd och kattungen svart. En vän lyser i alla färger . Här kan de allra minsta barnen lära sig namnet på färgerna. Många spännande titthål gör lärandet till en rolig lek. Detta är den sjunde boken om Bobo - och det kommer fler! Yves Got, född 1939, bor och arbetar i Paris. Han är illustratör, tidnings- och serietecknare. Sedan mitten av 1980-talet undervisar han vid l´École Émile Cohl i Lyon. Yves Got har haft stora framgångar med böckerna om Bobo, som finns översatta till ett tiotal språk. På franska heter Bobo Didou. Andra böcker om Bobo: Bobo och lillasyster Bobo på lekhumör Bobos bok om färger Bobos gosedjur Bobos ordbok Bobos tvärtom-bok Bobos vinterbok Tittut, Bobo! Översättning: Susanna Hellsing Läsarålder: från 9 månader

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Originaltitel

Les couleurs de Didou

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2004-03-04

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129659887

Antal Sidor

44

Ryggbredd (mm)

9

Höjd (mm)

190

Vikt (kg)

0.269

Bredd (mm)

185

 

Bobo på stan

Om boken

Stan är ett stort äventyr för Bobo och alla små barn. Här finns så mycket att titta på: en spårvagn, en polisbil, en glasskiosk och höga hus. En lekpark och ett kafé . Bobo på stan är en överraskande och färgstark pekbok för de allra minsta. Följ med Bobo på upptäcktsfärd!

Yves Got

Bobo på stan

Relaterat

Äppelkänslan

Om boken

"Det här är en bilderbok som kommer att bli uppskattad. Av barn för att den hjälper dem att sätta ord på en känsla och av föräldrarna för att den hjälper dem att minnas."
Emelie Ljungberg, Östgöta CorrespondentenÄppelkänslan = saknad + stark kärlekDet börjar så bra, en ledig dag med spel, äpplen och kex. Sen blir det kaffe och mys i soffan. Det är underbart att bli kittlad, att bara få vara tillsammans. Men från ingenstans kommer ”läggdags” och plötsligt tar ilskan över, den mysiga lekstunden förvandlas till bråk. Varför blev det så här? Hur kan man bli så arg när man precis haft det så bra?Ingen kan som Emma och Lisen Adbåge skildra starka känslostormar, dumma bråk men också känslan i att få landa i en mjuk famn när ilskan lagt sig.

Lisen Adbåge, Emma AdBåge

Äppelkänslan