bok

Bobos bok om färger

Yves Got

Författare

Beskrivning

2004-03-01
0-3

Författare

Yves Got

Färgstark pekbok för de minsta målarna! Bobo, världens sötaste kanin, älskar att måla. Alla hans vänner får varsin färg. Nyckelpigan blir röd och kattungen svart. En vän lyser i alla färger . Här kan de allra minsta barnen lära sig namnet på färgerna. Många spännande titthål gör lärandet till en rolig lek. Detta är den sjunde boken om Bobo - och det kommer fler! Yves Got, född 1939, bor och arbetar i Paris. Han är illustratör, tidnings- och serietecknare. Sedan mitten av 1980-talet undervisar han vid l´École Émile Cohl i Lyon. Yves Got har haft stora framgångar med böckerna om Bobo, som finns översatta till ett tiotal språk. På franska heter Bobo Didou. Andra böcker om Bobo: Bobo och lillasyster Bobo på lekhumör Bobos bok om färger Bobos gosedjur Bobos ordbok Bobos tvärtom-bok Bobos vinterbok Tittut, Bobo! Översättning: Susanna Hellsing Läsarålder: från 9 månader

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Originaltitel

Les couleurs de Didou

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2004-03-01

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129659887

Antal Sidor

44

Ryggbredd (mm)

9

Höjd (mm)

190

Vikt (kg)

0.269

Bredd (mm)

185

 

Bobo på stan

Om boken

Stan är ett stort äventyr för Bobo och alla små barn. Här finns så mycket att titta på: en spårvagn, en polisbil, en glasskiosk och höga hus. En lekpark och ett kafé . Bobo på stan är en överraskande och färgstark pekbok för de allra minsta. Följ med Bobo på upptäcktsfärd!

Yves Got

Bobo på stan

Relaterat

Här kommer brandflygplanet

Om boken

Halvan bekämpar skogsbränder! En ny del i succéserien om Halvan.

Halvan är brandflygare, det betyder att han är pilot på ett brandflygplan. Hans jobb är att släcka bränder från luften med hjälp av sitt flygplan. Eftersom jorden har blivit varmare och torrare så brinner det mer i våra skogar. Larmmottagaren Louise har fått in ett larm om en skogsbrand och Halvan och hans kollegor måste genast rycka ut. Med hjälp av flygplanens skopor kan de skopa upp vatten ur en sjö i närheten av branden. Det tar tid att släcka en skogsbrand, men framåt kvällen har de äntligen lyckats!

Lär dig om pontoner, skopor, roder, vattentankar, skogsbränder och mycket mer i denna faktaspäckade bok om brandflygplan för de minsta fordonsälskarna.

Arne Norlin, Jonas Burman

Här kommer brandflygplanet