bok

Killevippen

Barnens älsklingar

Beskrivning

2004-08-17
Svenska
3-6
Killevippen är en vacker och omväxlande bilderboksantologi för små barn. Här finns alla figurer som blivit klassiska och älskade genom åren - barnens älsklingar!

Killevippen väcker fantasi och leklust. Här finns verser och visor, roliga bilderböcker och berättelser att läsa högt tillsammans.

Barnens Älsklingar: Killevippen ger barn och vuxna en gemensam upplevelse som varar länge, hela livet.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2004-08-17

Läsordning

2

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129661453

Antal Sidor

160

Ryggbredd (mm)

18

Höjd (mm)

273

Vikt (kg)

0.85

Bredd (mm)

220

Format

Inbunden

Relaterat

Kajsa Kavat hjälper mormor

Om boken

En oförglömlig julklassiker av Astrid Lindgren i extra fin utgåva. Underbar att läsa tillsammans i väntan på julen.
En vecka före jul ramlar mormor och bryter benet. Oj, oj, oj, hur ska det nu gå med alla julförberedelser? Vem ska sälja mormors polkagrisar på julmarknaden? ”Det ska jag!” säger Kajsa. Det är ju inte för inte som hon kallas Kajsa Kavat. Och så sätter hon igång med julstöket, fast först frågar hon för säkerhets skull mormor vad julstök egentligen är för något.Berättelsen om Kajsa Kavat gavs ut första gången 1950 i novellsamlingen med samma namn. 1958 gavs den ut på nytt med de klassiska illustrationerna av Ilon Wikland.

Astrid Lindgren, Ilon Wikland

Kajsa Kavat hjälper mormor

Katterna som försvann

Om boken

Var katten är katterna?
En dag när farbrorn gick ut med soporna glömde han att stänga ytterdörren. När han kom tillbaka hade hans fem katter smitit ut! Den svarta, den vita, den gråa, den röda och den mittemellan. Allihop hade sprungit bort. Farbrorn ringde genast till polisen. Att hitta sånt som försvunnit är det poliser gör mest och bäst! Nästan, i alla fall ...En titta-hitta-bok full av roliga och kluriga detaljer. Leta i bilderna och se om du kan hjälpa de förvirrade poliserna att hitta de försvunna katterna!Björn Bergenholtz är en av våra största barnboksskapare. Han har gjort sig känd för sina makalösa bilder och berättelser som alltid innehåller en stor portion humor och finurlighet.

Björn Bergenholtz, Björn Bergenholtz

Katterna som försvann