bok

Min första sagobok med flikar

Antologi

Författare

Ingela P Arrhenius

Illustratör

Beskrivning

2024-09-13
Svenska
0-3

Författare

Antologi

Illustratör

Ingela P Arrhenius

En lekfull sagoskatt för de yngsta med överraskningar på varje sida!

I den här boken finns sju klassiska folksagor med roliga flikar att kika under. Läs om Rödluvan och vargen, Guldlock och de tre björnarna, Bockarna Bruse, Tre små grisar och fler favoriter. Både texten och det stora, tåliga formatet passar perfekt för de yngsta sagofantasterna. Bakom de färgglada, lekfulla bilderna står den omåttligt populära bildskaparen Ingela Arrhenius.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Originaltitel

My First Lift-the-flap Fairy Tales

Originalspråk

Svenska

Översättare

Rebecka Wolff

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2024-09-13

Produktion

Papper

C1S artboard

Miljömärkning

Ja

CE-märkning

Ja

Tryckeri/Producent

Nosy Crow

Produktdetaljer

ISBN

9789129748208

Antal Sidor

16

 

Vi upptäcker naturen

Om boken

”Full med lättlästa fakta om det lilla och det stora /…/ De färgglada bilderna är välvalda och styckena så finurligt infogade att boken upplevs som en helhet. /…/ Utmärkt!"
Helhetsbetyg: 5 av 5. – Uno Nilsson. Bibliotekstjänst
Ut och upptäck! Här kommer en lekfull och faktaspäckad antologi med allt du behöver veta om våra vanligaste växter och djur. Lär dig se skillnad mellan en torsk och en gädda, hur honung blir till och vilket fotspår som hör till vilket djur i skogen. Dessutom får du pysseltips om hur man färgar vitsippor, gör egna såpbubblor eller planterar harpluttar. Och mycket mer!Bakom text och bild står några av våra allra största barnboksskapare: Emma AdBåge, Sarah Sheppard, Björn Bergenholtz och många fler. En matig samlingsvolym som inspirerar till utflykter i skog och mark under alla fyra årstider, och som lyfter fram allt vackert som finns omkring oss - som vi måste vara rädda om.

Sarah Sheppard, Emma AdBåge, Björn Bergenholtz, Antologi , Ulf Svedberg, Martin Emtenäs, Julia Undén Wiberg, Lars Klinting, Charlotte Ramel, Sven Nordqvist, Sarah Sheppard, Emma AdBåge, Cecilia Heikkilä, Charlotte Ramel, Lena Anderson, Björn Bergenholtz, Lars Klinting, Maja Sten

Vi upptäcker naturen

Roliga ramsor

Om boken

Kan du fortsättningen på En sjöman for till aj, aj aj? Och hur var det nu med Pelle Plutt eller råttan som kokar te? Här kommer en samlingsvolym med alla de bästa ramsorna, rimmen, tungvrickarna och gåtorna. Både välkända ramsor och sådana du kanske aldrig hört förut. Här finns också klapplekar, räkneramsor, hopprepslekar och mycket annat skoj. Passar perfekt på skolgården eller i förskolan. Fräckt, klurigt och med bubblande språkglädje, med lekfulla, fnissiga bilder av Maria Källström.

Antologi , Maria Källström

Roliga ramsor

 

Relaterat