bok

Trimmel tramm - Visor och ramsor

Barnens älsklingar

Antologi

Författare

Beskrivning

2008-09-15
Svenska
3-6

Författare

Antologi

Sångbok + CD med barnmusik

Trimmel tramm är visboken med alla älsklingssångerna. Först 20 bebisramsor som man leker och sjunger med sitt nyfödda barn. Sen ett 60-tal kända sånger att sjunga hemma och på dagis. De flesta av sångerna visar också rörelser som hör till. Alla sånger har tydliga noter och ackordanalys. 30 stycken finns inspelade på den medföljande cd:n.

Visorna är illustrerade av tecknare vi tidigare mött i Barnens Älsklingar, från Catarina Kruusval (som också gjort omslaget) till Stig Lindberg.

Trimmel tramm är den sjätte boken i serien Barnens älsklingar. Tidigare finns Dinkeli dunkeli doja, Killevippen, Bom Bom, Tipp tipp tapp och Snipp snapp snut, allihop fina presentböcker som räcker länge!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2008-09-15

Läsordning

6

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129668988

Antal Sidor

160

Ryggbredd (mm)

19

Höjd (mm)

273

Vikt (kg)

0.842

Bredd (mm)

217

Format

Inbunden

 

Klasschatten och andra berättelser för dig på mellanstadiet

Om boken

Någon gillar någon i smyg. Någon annan hatar rasternas bollsporter. Någon känner sig ensam och någon har en oväntad hemlighet gömd i sin garderob.

Det är bara några av händelserna i denna antologi för mellanstadiet där skola, kompisar, familj och livet i allmänhet står i fokus. Det är roligt, spännande, pirrigt och kanske lite läskigt. Precis som livet är.
Medverkar gör: Reyhaneh Ahangaran, Emma Askling, Cina Friedner, Fabian Göransson, Loka Kanarp, Alex Khourie, Oskar Kroon, Petra Mede, Mårten Melin och Sannah Salameh.

Antologi

Klasschatten och andra berättelser för dig på mellanstadiet

Roliga ramsor

Om boken

Kan du fortsättningen på En sjöman for till aj, aj aj? Och hur var det nu med Pelle Plutt eller råttan som kokar te? Här kommer en samlingsvolym med alla de bästa ramsorna, rimmen, tungvrickarna och gåtorna. Både välkända ramsor och sådana du kanske aldrig hört förut. Här finns också klapplekar, räkneramsor, hopprepslekar och mycket annat skoj. Passar perfekt på skolgården eller i förskolan. Fräckt, klurigt och med bubblande språkglädje, med lekfulla, fnissiga bilder av Maria Källström.

Antologi , Maria Källström

Roliga ramsor

Relaterat