bok

Emanuel Sex

Sören Olsson

Författare

Anders Jacobsson

Författare

Kartonnage

Ändra format

Slut i lager

Beskrivning

2007-02-19
Svenska
12-15

Författare

Sören Olsson, Anders Jacobsson

Det är ingen tvekan om att det här är bok SEX i serien om Emanuel. Men det är mest i Emanuels fantasi som det händer saker. Drivet, underhållande och maximal igenkänning!

Emanuel firar jul med sin pappa Roger. Det är bister vinter och båda deppar över att de är singlar. Men mitt i all misär börjar de, till bådas förvåning, tala allvar med varandra. Emanuel blir väldigt exalterad över sitt första riktiga möte med sin pappa. Hastigt och lustigt bestämmer de sig för att dra iväg på en nyårsresa tillsammans - till Teneriffa!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

12-15

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2007-02-19

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129661798

Antal Sidor

144

Ryggbredd (mm)

12

Höjd (mm)

116

Vikt (kg)

0.288

Bredd (mm)

137

 

Duktigt, Sune!

Sören Olsson, Anders Jacobsson, Sören Olsson

Duktigt, Sune!

Håkan Bråkans julafton

Om boken

Håkan tycker att det är så mysigt med julen. Då är alla familjer tillsammans. Precis då säger mamma det där hemska som Håkan aldrig ska glömma:- Men ni vet väl att det finns folk som jobbar på julafton?- Men ... är inte det förbjudet? Kan man inte göra något?Håkans lista över alla som jobbar på julafton:PolisenTjuvarnaPrästenDödenTanterna och gubbarna i affärenSjukhusmänniskornaHan som vevar hissen upp och ner i stora höghuset vid biblioteketDe som man ser på teveArga gubben som kör plogbilenTaxichaufförernaBrandkåren och ambulansenHåkan funderar på hur han ska kunna ge alla som jobbar lite jul. Tyvärr har han bara 23,50:- så det räcker inte till julklappar åt allihop. Han måste komma på någon annan plan. Så får han plötsligt världens bästa idé ...

Sören Olsson, Anders Jacobsson, Eva Lindén

Håkan Bråkans julafton

Relaterat