bok

Hannas höstbok

Marie Oskarsson

Författare

Beskrivning

2007-09-04
Svenska
12-15

Författare

Marie Oskarsson

Kan vänskap fungera mellan tre tonårstjejer? Och hur klarar man att återknyta till någon som dumpat en alldeles nyss? Hanna och Matte har varit bästisar sedan dagis, men efter en djup och dramatisk brytning under en hel sommar har de hittat tillbaka till varandra. Dessutom har klassens blygaste mes plötsligt blommat upp och blivit Hannas nya spännande vän. Nu gäller det att visa alla hur oslagbara de tre är tillsammans! Vänskap är inte lätt, men också det roligaste och viktigaste i livet! Här finns humor och klokhet och mycket att känna igen sig i.

Läs också "Hannas nattbok".

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

12-15

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Serie

Hanna

Publiceringsdatum

2007-09-04

Läsordning

2

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129667318

Antal Sidor

128

Ryggbredd (mm)

13

Höjd (mm)

191

Vikt (kg)

0.244

Bredd (mm)

146

 

Buster vill städa

Om boken

Barn gillar att hjälpa till. Men ibland kan det få oanade konsekvenser ... För innan mamma har vaknat kommer Buster på att han ska städa lite. Han måste bara prova. Han letar rätt på sopborste och dammsugare. Hela huset är så smutsigt, så smutsigt! Han sopar överallt. Det är som innebandy, tycker Buster. Men oj! Vad händer med den gröna vasen? Krasch! Nu blir det knepigt för Buster. Nu måste han verkligen städa ordentligt. Han slingrar med dammsugarslangen, men skärvorna vill inte sugas upp. Och när Buster vill tvätta golvet då blir allt blött, ja Buster också. Hela världen är så dum - ända tills mamma vaknar och tröstar.

En berättelse som skildrar barnens värld mitt-i-prick! Både texten och de spännande bilderna kombinerar lek och allvar med en stor portion humor och värme.

Marie Oskarsson, Lisa Lanning

Buster vill städa

 

Relaterat