bok

Namnet på boken är hemligt

Hemligserien 1

Pseudonymous Bosch

Författare

Gilbert Ford

Illustratör

Beskrivning

2008-06-09
9-12

Författare

Pseudonymous Bosch

Illustratör

Gilbert Ford

Det här är en berättelse om en hemlighet. Det är också en hemlig berättelse ...

Cassandra och Max-Ernest är så olika som två elvaåringar kan bli: Cass är katastrof-fobiker och lämnar aldrig hemmet utan sin överlevnadsryggsäck, medan Max-Ernest är en hyperaktiv och ganska humorlös kille som vill bli komiker när han blir stor. Tillsammans dras de in i mysteriet med en gammal trollkarls dödsfall och de märkliga ägodelar han lämnat efter sig. Frågetecknen hopar sig: Varför stinker det svavel i trollkarlens hus? Och varför har han en låda full med dofter? Och vilka är doktor L. och miss Mauvais som snokar omkring?

När Cass och Max-Ernest råkar hitta trollkarlens slitna gamla dagbok börjar det äventyr som blir mer spännande än de någonsin kunnat föreställa sig ...

En annan hemlighet som återstår: Vem är den hemlige författaren Pseudonymous Bosch? Sanningen kommer att avslöjas - så småningom ...

Ett mystiskt berättarjag, svartvita illustrationer, ordlekar och anagram driver den oerhört spännande berättelsen framåt och engagerar läsare i alla åldrar!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

9-12

Originaltitel

The name of this book is secret

Originalspråk

Svenska

Översättare

Marie-Louise Skeppholm

Serie

Hemligserien

Publiceringsdatum

2008-06-09

Läsordning

1

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129668216

Antal Sidor

360

Ryggbredd (mm)

33

Höjd (mm)

205

Vikt (kg)

0.717

Bredd (mm)

153

 

Namnet på boken är hemligt

Om boken

Det här är en berättelse om en hemlighet. Det är också en hemlig berättelse ... Cassandra och Max-Ernest är så olika som två elvaåringar kan bli: Cass är katastrof-fobiker och lämnar aldrig hemmet utan sin överlevnadsryggsäck, medan Max-Ernest är en hyperaktiv och ganska humorlös kille som vill bli komiker när han blir stor. Tillsammans dras de in i mysteriet med en gammal trollkarls dödsfall och de märkliga ägodelar han lämnat efter sig. Frågetecknen hopar sig: Varför stinker det svavel i trollkarlens hus? Och varför har han en låda full med dofter? Och vilka är doktor L. och miss Mauvais som snokar omkring? När Cass och Max-Ernest råkar hitta trollkarlens slitna gamla dagbok börjar det äventyr som blir mer spännande än de någonsin kunnat föreställa sig ... En annan hemlighet som återstår: Vem är den hemlige författaren Pseudonymous Bosch? Sanningen kommer att avslöjas - så småningom ... Ett mystiskt berättarjag, svartvita illustrationer, ordlekar och anagram driver den oerhört spännande berättelsen framåt och engagerar läsare i alla åldrar!

Pseudonymous Bosch , Gilbert Ford

Namnet på boken är hemligt

 

Relaterat