bok

Nyfikna öron - Husdjur

Peka - Lyssna

Marion Billet

Illustratör

Beskrivning

2011-09-22
Svenska
0-3

Illustratör

Marion Billet

Nu får de allra minsta sina egna första faktaböcker. Med ljud!

Lär känna igen hunden, katten, kanariefågeln, kaninen, marsvinet och ponnyn. Både hur de ser ut och hur de låter. Peka på djuret, tryck på knappen och hör hur det pratar.

Rolig och stadig bok med glada och tilltalande bilder.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Originaltitel

Mes Animaux

Originalspråk

Franska

Språk

Svenska

Serie

Nyfikna öron

Publiceringsdatum

2011-09-22

Produktion

Miljömärkning

Ja

CE-märkning

Ja

Produktdetaljer

ISBN

9789129678772

Antal Sidor

14

Ryggbredd (mm)

16

Höjd (mm)

150

Vikt (kg)

0.215

Bredd (mm)

150

Recensioner

”Husdjur är en underbar liten bok för nyfikna små ögon och öron som säkert kommer att bli en favorit.”/ Dagbladet Sundsvall

 

Nyfikna öron - Havet

Om boken

Ny bok i succéserien Nyfikna öron. En garanterad favorit för de allra minsta: en fin liten kartongbok med ljud! Hur låter havet? Hur ser sälen ut?
Peka på djuret, tryck på knappen och hör hur det låter. Boken ingår i serien Nyfikna öron: roliga, slitstarka och stadiga böcker med glada och tilltalande bilder och fint ljud.

Marion Billet

Nyfikna öron - Havet

 

Relaterat

Katterna som försvann

Om boken

Var katten är katterna?
En dag när farbrorn gick ut med soporna glömde han att stänga ytterdörren. När han kom tillbaka hade hans fem katter smitit ut! Den svarta, den vita, den gråa, den röda och den mittemellan. Allihop hade sprungit bort. Farbrorn ringde genast till polisen. Att hitta sånt som försvunnit är det poliser gör mest och bäst! Nästan, i alla fall ...En titta-hitta-bok full av roliga och kluriga detaljer. Leta i bilderna och se om du kan hjälpa de förvirrade poliserna att hitta de försvunna katterna!Björn Bergenholtz är en av våra största barnboksskapare. Han har gjort sig känd för sina makalösa bilder och berättelser som alltid innehåller en stor portion humor och finurlighet.

Björn Bergenholtz, Björn Bergenholtz

Katterna som försvann