bok

Jag vet! Vi äter mat

Ingela P Arrhenius

Författare

Ingela P Arrhenius

Illustratör

Beskrivning

2012-03-27
Svenska
0-3

Författare

Ingela P Arrhenius

Illustratör

Ingela P Arrhenius

Vad är det egentligen du stoppar i mig? Låt barnen få veta vad den första maten heter med hjälp av Ingela P Arrhenius pekbok. Maxat med färg, form och stil. Oemotståndligt för både vuxna och barn!

Ingela Arrhenius är en välkänd och omtyckt illustratör och formgivare. Hon jobbar med reklam, förpackningar, bokillustrationer, leksaker och mycket mer. Äntligen har hon gjort pekböcker, äntligen får man frossa i hennes starka färger, mjuka former och underbara djur.

Jag vet! Vi äter mat och Jag vet! Vi klär på oss är de första två pekböckerna i en kommande serie. Här får vi följa de oemotståndliga djuren - räven, apan, björnen, tigern, grisen, elefanten, koalan och kaninen - när de äter och klär på sig.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2012-03-27

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129680270

Antal Sidor

18

Ryggbredd (mm)

11

Höjd (mm)

159

Vikt (kg)

0.186

Bredd (mm)

159

Recensioner

”så underbara att jag gärna skulle rama in dem och sätta upp dem på väggen som tavlor” / Smålands-Tidningen

"Ingela P Arrhenius färgglada illustrationer av grisen som äter gröt, apan som dricker välling och kaninen som drar på sig polotröjan är så underbara att jag gärna skulle rama in dem och sätta upp dem på väggen som tavlor."Patricia Franzén, Smålands-Tidningen

 

Jag lär mig mäta och väga

Om boken

Jag lär mig är en serie aktivitetsböcker från 4 år och uppåt. I Jag lär mig mäta och väga tränar och pysslar vi med vikter och mått. Här får du räkna, rita och klura. Hur lång är en näbbmus egentligen? Sortera rätt på posten och använd rätt mängder i bullbaket.

Övningarna och pysslen är illustrerade av Ingela P Arrhenius och utformade i samråd med pedagoger. I mitten finns ett ark med fina klistermärken.

Ingela P Arrhenius, Ingela P Arrhenius

Jag lär mig mäta och väga

 

Relaterat