bok

Jag vet! Vi leker

Ingela P Arrhenius

Författare

Ingela P Arrhenius

Illustratör

Beskrivning

2012-07-27
Svenska
0-3

Författare

Ingela P Arrhenius

Illustratör

Ingela P Arrhenius

Vad ska vi leka? En färgsprakande introduktion till de första lekarna och de första orden: bil, boll och anka. Maxat med färg, form och stil. Oemotståndligt för både vuxna och barn! Jag vet! Vi leker är den tredje pekboken om de oemotståndliga djuren - räven, apan, björnen, tigern, grisen, elefanten, koalan och kaninen. Vem leker med klossarna? Och vem är bilfantasten?

Ingela P Arrhenius är en välkänd och omtyckt illustratör och formgivare. Hon jobbar med reklam, förpackningar, bokillustrationer, leksaker och mycket mer. Våren 2012 kom hennes första pekböcker: Jag vet! Vi äter mat och Jag vet! Vi klär på oss. Nu får man frossa ännu mer i hennes starka färger, mjuka former och underbara djur.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2012-07-27

Läsordning

0

Produktion

Papper

C1S

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129683622

Antal Sidor

18

Ryggbredd (mm)

11

Höjd (mm)

160

Vikt (kg)

0.188

Bredd (mm)

160

 

Jag lär mig mäta och väga

Om boken

Jag lär mig är en serie aktivitetsböcker från 4 år och uppåt. I Jag lär mig mäta och väga tränar och pysslar vi med vikter och mått. Här får du räkna, rita och klura. Hur lång är en näbbmus egentligen? Sortera rätt på posten och använd rätt mängder i bullbaket.

Övningarna och pysslen är illustrerade av Ingela P Arrhenius och utformade i samråd med pedagoger. I mitten finns ett ark med fina klistermärken.

Ingela P Arrhenius, Ingela P Arrhenius

Jag lär mig mäta och väga

 

Relaterat