bok

All världens djurungar

Fantastiska fakta

Kartonnage

Ändra format

Slut i lager

Beskrivning

2012-10-10
Svenska
3-6

Formgivare omslag

Anders Bergström

All världens djurungar är fullproppad med fascinerande och lättläst fakta om olika djur och deras ungar. Läs om små, små silkesapor och om valbebisen som är lika stor som en elefant när den föds. Om fågel, fisk och allt mittemellan.

Visste du till exempel att den illgröna smaragdboan får barn i alla regnbågens färger? Eller att den lilla kycklingen har en liten hammare på näbben för att kunna kläcka äggskalet inifrån? De naturtrogna och storslagna bilderna ger en häftig läsupplevelse - de små djurungarna nästan hoppar upp i din famn! Varje uppslag är sprängfyllt med spännande detaljer, som flikar att vika upp, popup-effekter eller klistermärken, som gör det roligt att läsa på egen hand eller tillsammans.

Det här är en bok som räcker länge, som man kan läsa, titta eller bara bläddra i. Där man kan upptäcka nya djur och miljöer och charmas av alla små bedårande djurungar - och lära sig massor av spännande fakta under tiden! I slutet av boken finns en klurig frågesport där du kan testa dina nya kunskaper: Kommer du ihåg vilket djur som bar sina ungar i munnen?

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Språk

Svenska

Originaltitel

Les bébé animaux

Originalspråk

Franska

Översättare

Jenny Vargensten

Publiceringsdatum

2012-10-10

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129684117

Antal Sidor

24

Ryggbredd (mm)

17

Höjd (mm)

227

Vikt (kg)

0.406

Bredd (mm)

201

Relaterat

Fasliga fakta om köttätande växter

Om boken

Vilken köttätande växt liknar en orm? Kan man ha en köttätande växt hemma? Och vad matar man den med då? Det och många andra frågor kan du få svar på i denna lättlästa och roliga faktabok om växtvärldens köttätare. I serien Fasliga fakta presenteras företeelser som sällan tas upp i vanliga faktaböcker. Kittlande och lagom skruvade fakta, som med en stor portion humor och kluriga illustrationer lockar även den mest ovilliga läsare att läsa vidare.

Anna Hansson, Maria Andersson Keusseyan

Fasliga fakta om köttätande växter