bok

Hur gick det sen?

boken om Mymlan, Mumintrollet och lilla My

Tove Jansson

Författare

Tove Jansson

Illustratör

Beskrivning

2014-03-25
Svenska
3-6

Författare

Tove Jansson

Illustratör

Tove Jansson

Mumintrollet är på väg hem men stöter på det ena hindret efter det andra. Mymlan, Lilla My och de andra i Mumindalen försvinner genom hålen i sidorna ut på nästa uppslag. Om man vänder på bladet får man veta hur det gick sen!

En riktig bilderboksklassiker av allas vår älskade Tove Jansson.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Originaltitel

Hur gick det sen?

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Serie

Mumin-biblioteket

Publiceringsdatum

2014-03-25

Läsordning

0

Produktion

Papper

Lucky Bird 14

Miljömärkning

Ja

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129687347

Antal Sidor

24

Ryggbredd (mm)

7

Höjd (mm)

287

Vikt (kg)

0.264

Bredd (mm)

208

 

Kärlek från mumintrollen

Om boken

Kärleken är tystlåten, kärleken är vild. Kärleken är försiktig, kärleken är modig. Kärlek är att hålla nära, och att släppa iväg. Kärleken är allt.

Nu kommer Mumintrollen med en perfekt presentbok till någon du tycker om. Passar till både partner, bästisen, farmor och din lilla favoritunge.

Tove Jansson

Kärlek från mumintrollen

 

 

Relaterat

Äppelkänslan

Om boken

"Det här är en bilderbok som kommer att bli uppskattad. Av barn för att den hjälper dem att sätta ord på en känsla och av föräldrarna för att den hjälper dem att minnas."
Emelie Ljungberg, Östgöta CorrespondentenÄppelkänslan = saknad + stark kärlekDet börjar så bra, en ledig dag med spel, äpplen och kex. Sen blir det kaffe och mys i soffan. Det är underbart att bli kittlad, att bara få vara tillsammans. Men från ingenstans kommer ”läggdags” och plötsligt tar ilskan över, den mysiga lekstunden förvandlas till bråk. Varför blev det så här? Hur kan man bli så arg när man precis haft det så bra?Ingen kan som Emma och Lisen Adbåge skildra starka känslostormar, dumma bråk men också känslan i att få landa i en mjuk famn när ilskan lagt sig.

Lisen Adbåge, Emma AdBåge

Äppelkänslan