bok

Smarta små - Presentförpackning

Bok och memo

Beskrivning

2013-05-31
Svenska
3-6
Smart presentask med boken Smarta små upptäcker skolan och kul bokstavsmemo.

Smarta små upptäcker skolan är en härlig bok om skolan ur barnperspektiv, från uppropet till skolavslutningen. En antologi som vill öppna dörrarna till en ny, spännande värld och skapa nyfikenhet och lust. Här finns massor av nyskrivna och nyillustrerade bidrag, men också några klassiska pärlor. De lekfulla, enkla texterna och vackra och tydliga illustrationerna inspirerar varje nybörjare att vilja börja läsa och lära sig genast.

Med asken följer också ett bokstavsmemo med alfabetets alla bokstäver och fina bilder som illustrerar bokstäverna.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2013-05-31

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129689105

Antal Sidor

0

Ryggbredd (mm)

30

Höjd (mm)

346

Vikt (kg)

1.15

Bredd (mm)

257

Relaterat

Queera tider

Om boken

Hur har synen på personer som bryter mot normer kring kön och sexualitet förändrats under historiens gång? Vilken utveckling har skett när det kommer till hbtqi-personers rättigheter i Sverige? Vilka frågor är aktuella just nu? Och vart kan du vända dig om du har frågor om trans eller könsidentitet?

Queera tider - hbtqi då och nu tar upp olika aspekter av att vara queer. Frågor får svar, och berättande texter varvas med intervjuer och skildringar av personer som varit betydelsefulla eller på andra sätt gjort avtryck. Det här är en bok som både inspirerar och informerar, såväl som lyfter fram delar av historien som det talas alldeles för lite om.

Edward Summanen, Adrian Malmgren

Queera tider