bok

Titta bussen!

Ingela P Arrhenius

Författare

Ingela P Arrhenius

Illustratör

Board book

Ändra format

Slut i lager

Beskrivning

2013-08-20
Svenska
0-3

Författare

Ingela P Arrhenius

Illustratör

Ingela P Arrhenius

Bilar, cyklar och flygplan brukar orsaka glädjetjut hos små barn. Titta bussen! är en pekbok i hård kartong med spännande fordon och farkoster. Ingela P Arrhenius oemotståndliga bilder i klara, starka färger är ett måste för alla som älskar färg och form. Och för alla som älskar helikoptrar, ubåtar, mopeder och brandbilar

Ingela P Arrhenius är en av Sveriges mest efterfrågade illustratörer just nu. Hon gör böcker, produkter, förpackningar, reklam och affischer med stor framgång både i Sverige och utanför våra gränser. Hon figurerar ständigt i inredningstidningar och på inredningsbloggar och har tusentals fans över hela världen.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2013-08-20

Läsordning

0

Produktion

Papper

Arktika

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129689464

Antal Sidor

16

Ryggbredd (mm)

11

Höjd (mm)

160

Vikt (kg)

0.163

Bredd (mm)

156

 

Jag lär mig mäta och väga

Om boken

Jag lär mig är en serie aktivitetsböcker från 4 år och uppåt. I Jag lär mig mäta och väga tränar och pysslar vi med vikter och mått. Här får du räkna, rita och klura. Hur lång är en näbbmus egentligen? Sortera rätt på posten och använd rätt mängder i bullbaket.Övningarna och pysslen är illustrerade av Ingela P Arrhenius och utformade i samråd med pedagoger. I mitten finns ett ark med fina klistermärken.

Ingela P Arrhenius, Ingela P Arrhenius

Jag lär mig mäta och väga

 

Relaterat