bok

En dag i stallet

Anna Sellberg

Författare

Sara Julin Ingelmark

Illustratör

Beskrivning

2016-04-27
Svenska
6-9

Författare

Anna Sellberg

Formgivare

Rebecka Neumann

Formgivare omslag

Rebecka Neumann

Det regnar ute och Vera har tråkigt! Men så ringer Elin och frågar om hon vill komma över och vara i stallet. Och det vill Vera så klart! Väl där hämtar tjejerna in de dyblöta hästarna och ger dem hö. Sedan visar Elin vad som gömmer sig bakom höbalarna, något som är väldigt hemligt och väldigt gulligt!

Charmig och lättläst serie om Vera och gotlandsrusset Buster av Anna Sellberg och Sara Julin Ingelmark, båda serieskapare från Min häst.

Precis som de andra böckerna i Rabén och Sjögrens lättläst-serie är det lite text, pratbubblor med versaler och härligt färgstarka bilder. I slutet av varje bok finns också faktauppslag, där man kan lära sig mer om hästen, ridning och vilken utrustning som behövs. Kort sagt: En dröm för de lässugna hästälskarna!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

6-9

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Serie

Lättläst

Publiceringsdatum

2016-04-27

Läsordning

3

Produktion

Papper

Matt/Silk bestruket

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Tryckeri/Producent

Jeanette

Produktdetaljer

ISBN

9789129698688

Antal Sidor

45

Ryggbredd (mm)

10

Höjd (mm)

218

Vikt (kg)

0.209

Bredd (mm)

150

Hållbarhet

 

Lycko-skorna

Om boken

Vera är på väg till stallet. Där ska hon träffa Elin och Buster. Det är dags för ridlektion. Men när Vera kommer fram ser hon att en stor bil står parkerad precis framför stalldörren! Vad nu då? Tänk om Elin har glömt bort hennes ridlektion? Fast så är det inte Buster måste bara få nya skor innan Vera rider.

Charmig och lättläst serie om Vera och gotlandsrusset Buster av Anna Sellberg och Sara Julin Ingelmark, båda serieskapare från Min häst. Precis som de andra böckerna i Rabén och Sjögrens lättläst-serie är det lite text, pratbubblor med versaler och härligt färgstarka bilder, tydligt besläktade med tecknade serier. I slutet av varje bok finns också faktauppslag, där man kan lära sig mer om hästen, ridning och vilken utrustning som behövs. Kort sagt: En dröm för de lässugna hästälskarna!

Anna Sellberg, Sara Julin Ingelmark

Lycko-skorna

 

 

Relaterat