bok

Nyfikna öron - Världsmusik

Peka - lyssna!

Marion Billet

Illustratör

Beskrivning

2017-01-13
Svenska
0-3

Illustratör

Marion Billet

Formgivare omslag

Rebecka Neumann

Här får vi lyssna på "örongodis" från Mexiko, Grekland, Peru, Japan, Senegal och Polynesien. Med färgstarka bilder till blir det barnets första musikaliska upplevelse!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Originaltitel

Mes musiques du monde

Originalspråk

Franska

Översättare

Susanna Hellsing

Språk

Svenska

Serie

Nyfikna öron

Publiceringsdatum

2017-01-13

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129701715

Antal Sidor

14

Ryggbredd (mm)

17

Höjd (mm)

150

Vikt (kg)

0.234

Bredd (mm)

150

 

Nyfikna öron - Gå på pottan

Om boken

Ny bok i succéserien Nyfikna öron. En garanterad favorit för de allra minsta: en fin liten kartongbok med ljud! Peka och tryck på knappen och hör hur det låter. Boken ingår i serien Nyfikna öron, slitstarka och stadiga böcker med glada och tilltalande bilder och fint ljud.

Marion Billet

Nyfikna öron - Gå på pottan

 

Relaterat

Äppelkänslan

Om boken

"Det här är en bilderbok som kommer att bli uppskattad. Av barn för att den hjälper dem att sätta ord på en känsla och av föräldrarna för att den hjälper dem att minnas."
Emelie Ljungberg, Östgöta CorrespondentenÄppelkänslan = saknad + stark kärlekDet börjar så bra, en ledig dag med spel, äpplen och kex. Sen blir det kaffe och mys i soffan. Det är underbart att bli kittlad, att bara få vara tillsammans. Men från ingenstans kommer ”läggdags” och plötsligt tar ilskan över, den mysiga lekstunden förvandlas till bråk. Varför blev det så här? Hur kan man bli så arg när man precis haft det så bra?Ingen kan som Emma och Lisen Adbåge skildra starka känslostormar, dumma bråk men också känslan i att få landa i en mjuk famn när ilskan lagt sig.

Lisen Adbåge, Emma AdBåge

Äppelkänslan