bok

Nyfikna öron - Min trädgård Klappa Lyssna

Beskrivning

2018-09-11
Svenska
0-3

Formgivare omslag

Rebecka Neumann

Bedårande söta små pekböcker i den populära serien Nyfikna öron. Känn på rödhakens mjuka fjädrar eller skogsmusens lurviga öron och tryck på dem så får du höra hur de låter. 5 olika djur, 5 material och 5 ljud i varje bok. Riktiga älsklingsböcker för de allra minsta!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Originaltitel

Mon jardin

Originalspråk

Franska

Översättare

Rebecka Wolff

Språk

Svenska

Serie

Nyfikna öron

Publiceringsdatum

2018-09-11

Läsordning

0

Produktion

Papper

LABB Bokpapper TH

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Ja

Produktdetaljer

ISBN

9789129708073

Antal Sidor

14

Ryggbredd (mm)

26

Höjd (mm)

167

Vikt (kg)

0.24

Bredd (mm)

167

 

Nyfikna öron - Havet

Om boken

Ny bok i succéserien Nyfikna öron. En garanterad favorit för de allra minsta: en fin liten kartongbok med ljud! Hur låter havet? Hur ser sälen ut?
Peka på djuret, tryck på knappen och hör hur det låter. Boken ingår i serien Nyfikna öron: roliga, slitstarka och stadiga böcker med glada och tilltalande bilder och fint ljud.

Marion Billet

Nyfikna öron - Havet

Relaterat

Katterna som försvann

Om boken

Var katten är katterna?
En dag när farbrorn gick ut med soporna glömde han att stänga ytterdörren. När han kom tillbaka hade hans fem katter smitit ut! Den svarta, den vita, den gråa, den röda och den mittemellan. Allihop hade sprungit bort. Farbrorn ringde genast till polisen. Att hitta sånt som försvunnit är det poliser gör mest och bäst! Nästan, i alla fall ...En titta-hitta-bok full av roliga och kluriga detaljer. Leta i bilderna och se om du kan hjälpa de förvirrade poliserna att hitta de försvunna katterna!Björn Bergenholtz är en av våra största barnboksskapare. Han har gjort sig känd för sina makalösa bilder och berättelser som alltid innehåller en stor portion humor och finurlighet.

Björn Bergenholtz, Björn Bergenholtz

Katterna som försvann