bok

Matens färger

Fredrica Isenborg

Författare

Lotta Kühlhorn

Illustratör

Beskrivning

2020-05-05
Svenska
0-3

Författare

Fredrica Isenborg

Illustratör

Lotta Kühlhorn

Formgivare omslag

Lotta Kühlhorn

Vilken färg har tomaten, gurkan och bananen? Njut av plommonlila, rödbetsröd och päronbrun. Här får de yngsta läsarna utforska matens alla färger med hjälp av Lotta Kühlhorns former, mönster och fantastiska bilder.
En bok i tålig kartong för de yngsta läsarna.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2020-05-05

Produktion

Papper

Bohui FSC

Miljömärkning

Ja

CE-märkning

Ja

Produktdetaljer

ISBN

9789129719857

Antal Sidor

20

Ryggbredd (mm)

14

Höjd (mm)

160

Vikt (kg)

0.232

Bredd (mm)

160

Recensioner

Vi Föräldrar

”Man blir sugen på att pröva ny mat när man bläddrar och - förhoppningsvis - tar barnet med sig lite av den känslan till middagsbordet.”

”Boken bjuder på en matfest för ögat och kan säkert ge inspiration till att våga smaka på någonting nytt och oväntat […]

Matens färger är en liten bagatell, men mycket njutbar genom sitt formspråk och sin uppvisning av matens olika färger. Helhetsbetyg: 4." Ulf Malmqvist

 

Mat, mat, mat

Om boken

Vad blir det för mat idag? Öppna kylskåpet så får du se. Med en liten människas blick får vi följa med på ett matäventyr som väcker lust och tankar kring former, färger, konsistenser och smak. För mat är ju mer än en smak i munnen. Hur känns spagetti och hur smakar citronen? Och vad händer med det hårda kalla ägget när äggskalet krossas?

Fredrica Isenborg, Lotta Kühlhorn

Mat, mat, mat

 

Relaterat

Katterna som försvann

Om boken

Var katten är katterna?
En dag när farbrorn gick ut med soporna glömde han att stänga ytterdörren. När han kom tillbaka hade hans fem katter smitit ut! Den svarta, den vita, den gråa, den röda och den mittemellan. Allihop hade sprungit bort. Farbrorn ringde genast till polisen. Att hitta sånt som försvunnit är det poliser gör mest och bäst! Nästan, i alla fall ...En titta-hitta-bok full av roliga och kluriga detaljer. Leta i bilderna och se om du kan hjälpa de förvirrade poliserna att hitta de försvunna katterna!Björn Bergenholtz är en av våra största barnboksskapare. Han har gjort sig känd för sina makalösa bilder och berättelser som alltid innehåller en stor portion humor och finurlighet.

Björn Bergenholtz, Björn Bergenholtz

Katterna som försvann