bok

En magisk jul på Hogwarts

Harry Potter Adventskalender Pop-up

J.K. Rowling

Författare

Beskrivning

2020-09-17
Svenska
9-12

Författare

J.K. Rowling

Formgivare

Annika Meijer

Formgivare omslag

Annika Meijer

Fira jul på Hogwarts! För första gången får du följa med in i Harry Potters magiska värld mitt i julfirandet i en interaktiv pop-up bok och adventskalender.

I stora salen, som ses i Harry Potter-filmerna, står den magnifika 3D pop-up julgranen redo att dekoreras med 25 små minnessaker av ikoniska föremål och element från filmerna som gömmer sig bakom luckorna i boken.

Lär dig om julen på Hogwarts! I en av luckorna finns även en bok fullproppad med bilder och spännande läsning där du får följa med bakom kulisserna och veta mer om Harry Potters magiska jular på Hogwarts. Kul för alla åldrar!

Denna bok kan återanvändas och visas varje år för att räkna ner till jul.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

9-12

Språk

Svenska

Originaltitel

Harry Potter: A Hogwarts Christmas Pop-up

Originalspråk

Engelska

Översättare

Annika Meijer

Publiceringsdatum

2020-09-17

Produktion

Produktdetaljer

ISBN

9789129728859

Format

 

Harry Potter och Fenixorden

Om boken

Harry Potter har fått nog. Sommarlovet hos Dursleys har varit värre än någonsin. Hans bästa vänner verkar inte bry sig om honom, han har inte fått några nyheter från trollkarlsvärlden på hela sommaren och han riskerar dessutom att bli relegerad. När Harry väl återvänder till Hogwarts för sitt femte år är ingenting som det brukar vara, och den stora frågan är: När ska Lord Voldemort slå till igen?

Läs också Harry Potter och De vises sten, Harry Potter och Hemligheternas kammare, Harry Potter och Fången från Azkaban och Harry Potter och Den flammande bägaren.

J.K. Rowling, Jim Kay, Neil Packer

Harry Potter och Fenixorden

Relaterat