bok

Boken om lilla jag

efter Gissa hur mycket jag tycker om dig

Sam McBratney

Författare

Anita Jeram

Författare

Anita Jeram

Illustratör

Beskrivning

1997-06-01
Svenska
0-3

Författare

Sam McBratney, Anita Jeram

Illustratör

Anita Jeram

Den här dagboken har lånat en del av bilderna och texten från bilderboken Gissa hur mycket jag tycker om dig som är känd och älskad över hela världen.
Fyll Boken om lilla jag med händelser och bilder från de första två åren i ditt barns liv. Gissa om ni kommer ha roligt tillsammans längre fram i livet när ni tittar på allt ni upplevde tillsammans.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Språk

Svenska

Originaltitel

Guess How Much I Love You - My Baby Book

Originalspråk

Engelska

Översättare

Carina Gabrielsson Edling

Publiceringsdatum

1997-06-01

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789187805189

Antal Sidor

45

Ryggbredd (mm)

10

Höjd (mm)

290

Vikt (kg)

0.484

Bredd (mm)

225

 

Vill du bli min vän?

Om boken

Underbar läsning att dela tillsammans med den man älskar mest. En mysig och kärleksfull bok om att hitta en vän! Efterlängtad uppföljare till den internationella succén Gissa hur mycket jag tycker om dig?

Pappaharen tycker om Barnharen mest av allt i hela världen, men just idag har han inte tid att leka. Barnharen bestämmer sig för att ge sig av på upptäcktsfärd på egen hand! Men helt ensam är han kanske inte? I en vattenpöl ser han sin spegelbild och när han skuttar fram i solen skuttar hans skugga bredvid honom. Men så plötsligt stannar han upp! Det sitter en annan hare bland blommorna på berget. Tänk om hon skulle vilja bli hans vän?

Jeram och McBratney skildrar med kärlek och värme den spirande vänskapen mellan två små harungar och tryggheten i att ha en förälder som både släpper en fri och finns där när man kommer tillbaka.

Sam McBratney, Anita Jeram, Anita Jeram

Vill du bli min vän?

 

Relaterat