bok

Flyttahemifrånboken

Josefin Haamer von Hofsten

Författare

Beskrivning

2005-03-04
Svenska
Unga vuxna

Författare

Josefin Haamer von Hofsten

Nu i lågprisutgåva! Det är mycket att tänka på när du äntligen får pröva dina vinga och flytta hemifrån. Du ska själv ha koll på det mesta, som att skriva hyreskontrakt, skaffa hemförsäkring, betala räkningar, laga mat och städa ... Och vad gör du om den dyra tröjan krymper med tre storlekar, fast du följt tvättråden? Detta är en bruksanvisning i att flytta, full med fakta och tips om allt du behöver veta för att dra!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

Unga vuxna

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2005-03-04

Omslagsfotograf

Marlene Hamström

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789188879554

Antal Sidor

96

Ryggbredd (mm)

5

Höjd (mm)

200

Vikt (kg)

0.174

Bredd (mm)

150

 

Flyttahemifrånboken

Om boken

Det är mycket att tänka på när du äntligen får pröva dina vingar och flytta hemifrån. Du ska själv ha koll på det mesta, som att skrva hyreskontrakt, skaffa hemförsäkring, betala räkningar, laga mat och städa ... Och vad gör du om den dyra tröjan krymper med tre storlekar, fast du följt tvättråden? Detta är en bruksanvisning i att flytta, full med fakta och tips om allt du behöver veta för att dra!

Josefin Haamer von Hofsten

Flyttahemifrånboken

Relaterat

Här kommer brandflygplanet

Om boken

Halvan bekämpar skogsbränder! En ny del i succéserien om Halvan.

Halvan är brandflygare, det betyder att han är pilot på ett brandflygplan. Hans jobb är att släcka bränder från luften med hjälp av sitt flygplan. Eftersom jorden har blivit varmare och torrare så brinner det mer i våra skogar. Larmmottagaren Louise har fått in ett larm om en skogsbrand och Halvan och hans kollegor måste genast rycka ut. Med hjälp av flygplanens skopor kan de skopa upp vatten ur en sjö i närheten av branden. Det tar tid att släcka en skogsbrand, men framåt kvällen har de äntligen lyckats!

Lär dig om pontoner, skopor, roder, vattentankar, skogsbränder och mycket mer i denna faktaspäckade bok om brandflygplan för de minsta fordonsälskarna.

Arne Norlin, Jonas Burman

Här kommer brandflygplanet

Loranga, Masarin & Dartanjang

Om boken

Loranga är pappa till Masarin. De bor tillsammans på en gård där de gör lite som de vill. Loranga vill inte jobba, eftersom han inte kan tänka sig att förstöra sina bästa år. På gården bor också Lorangas pappa, Dartanjang, som är ganska klen och virrig av sig. Ena dagen är han rörmokare, nästa hund, och emellanåt är han sig själv och då är det inte alls roligt. Masarin tar det mesta med ro, vilket är bra när man har en lada är full av hungriga tigrar och en giraff som springer runt och stjäl sängar och förstör garagetak ...
En fullkomligen befriande galen berättelse, till glädje för nya och gamla läsare! Loranga, Masarin och Dartanjang utkom första gången 1969, men är fortfarande minst sagt modern med sina lekfulla, livsbejakande och absurda karaktärer i en helt fri tillvaro utan måsten och pekpinnar. Den här nya fina utgåvan har samma klassiska illustrationer som originalet, men nu i färg för en ännu mer sprakande läsupplevelse.

Barbro Lindgren, Barbro Lindgren

Loranga, Masarin & Dartanjang